Arama sonuçları: *

1. M

pc iyi ama takılıyor reset atınca düzeliyor

merhaba öncelikle asrock markasının iyi olduğunu biliyorum ve ben bu ekran kartını iade ettim yenisindede aynı sorun çıktı ek olarak ses ramden gelmiyor ssd tarafından geliyor
  2. M

benim pc den cızırtılı ses geliyor reset atınca düzeliyor sorun nedir

kablolarda sıkıntı yok bana zaman ayırdığın için teşşekkür ederim iyi akşamlar
  3. M

reis sana zahmet şu fotorafa baksan takılmamış parça vs varımı https://hizliresim.com/av4c5vy
  4. M

reis kasayı alalı 2 ay oluyo bide ses ram le ekran kartının arasından geliyor 1716412869 ekran kartının yenisini gönderdiler ram le ekran kartı arasından geliyor ses
  5. M

Everest Everest X-RACER PEAK RGB 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası psu kasanın psu su
  6. M

Benim kasadan cızırtılı ses geliyor ve o geldiği an oyun takılıyor. Reset atınca düzeliyor. Ekran kartında sıkıntı var diye iade ettim. Ama düzelmedi. Bu neden kaynaklı olabilir yardımcı olur musunuz? ek olarak cızırtılı ses sanki elektiriksel bir ses gibi. PC özellikleri: Ekran kartı AMD...
  7. M

Pc iyi ama takılıyor

Benim PC iyi ama oyunlarda takılıyo bide cızırtılı ses çıkıyor ama reset atınca düzeliyor PC özellikleri ekran kartı asrock rx6600 işlemci ryzen 5 5500 16 GB ram 512 SSD CPU 600 kasanın CPU su bu takılma nasıl geçer bilen var mı
  8. M

Asrock RX 6600 psu 600w
  9. M

sa beyler benim pc ekrankartı rx6600 işlemci ryzen 5 5500 16 ram ssd 512gb ama bazen pc den cızrtılı ses geliyor ve takılıyor reset attığımdada düzeliyor bu sorunun çözümü var mı
Geri