Arama sonuçları: *

1. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Ajazz aj139 max vs aj199 max

Mouse üstündeki kapanıyorsa alıyorum hocam birde son bir sorum var aradaki 7 gram fark hissedilmez değil mi
  2. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Şarj standı var fakat bu rgbler kapanıyor değil mi
  3. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Biraz küçük geliyor 199 daha mı büyük
  4. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Her türlü tutuyorum hocam güncel mouse'um Pulsefire haste
  5. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Sizce hangisi daha iyi arada 7 gram fark var 139 da şarj standı ve rgb var siz olsanız fps oyunları için hangisini tercih edersiniz elim 18 cm her türlü tutuşu yapıyorum lütfen başka bir şey önermeyin hepsi burada limiti ile alacağım
  6. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Rampage zenith pro alınır mı?

Malum forumda alınmaz diyip aynı özelliklere sahip daha pahalı ama markalı mouse lar öneriyorlar kafam karıştı
  7. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Hb limiti ile almam lazım. Kredi kartım yok
  8. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Güncel olarak pulsefire haste kullanıyorum mouse değiştireceğim. Bütçem 2000 tl civarlarında sizce alınabilecek bir ürün mü kutudan 4000 hz dongle çıkması ilgimi çekti marka kötü fakat ürün nasıldır
  9. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Ayak bileğim ağrıyor

Ayak bileğim yürürken ve dokununca acıyor, ağrıyor sebebi ne olabilir böyle basit bir şey için doktora gitmek istemiyorum bu ağrıyı nasıl azaltabilirim yürürken çok az sıkınca çok acıyor
  10. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Nereden supplement alabilirim?

🤣 görmeden almak istemiyorum sadece
  11. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Burada 2 tane spor salonu var pre workout sorucam 1731532132 Dokunarak almak istiyorum
  12. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Çok uzak 1731532098 Çok uzak
  13. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Tekli Supplement almak istiyorum protein tozu pre workout vs. Deneme amaçlı fakat internetten değil kendim almak istiyorum bunlar nerelerde satılır hangi marketlerde bulurum spor salonlarından istesem satarlar mı?
  14. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Moondrop Chu-II IEM Kulaklık alınır mı?

Evet gayet memnunum. Tek sıkıntı kablosu çok kısa uzatma ile kullanıyorum
  15. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Monster minibar nerede bulabilirim?

Öyle yapacağım sağ olun
  16. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Monster minibar nerede bulabilirim?

Soru başlıktaki gibi, bildiğim kadarıyla sadece sponsor olanlara veriyorlarmış gözüme hoş gözüktü bunlar nerede satılıyor 2. El sitelerinde bulamadım. Bulamazsam kaplama yapmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
  17. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Antrenman programı önerisi.

Boşverin 50 yaş salon abisi misali dümenden biceps omuz çalışır kaçarım dambıl Curl lateral yeter bide wrist
  18. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Antrenman programı önerisi.

1 ay fitness geçmişim oldu onun haricinde evde dambıllar ile çıtırdan yaptım birşeyler yeni salona yazılacağım hoca yazdığım programa çok uzun dedi en fazla 12 hareket olsun dedi bende 21 vardı sağlam zorlayacak bir fullbody önerir misiniz 3-4 gün giderim salona boy 170 kilo 75 yağlıyım baya...
  19. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bugün okulda yaşadığım saçma kavga

Kaçıncı sınıf
Top Bottom