Arama sonuçları: *

1. U

Düşük ping iss seçimi

Emeğiniz için teşekkürler cok güzel bir rehber olmuş. Bende de tplink vr600 modem var qos ayarı ile bufferboload testinde A+ sonuç alıyorum.
  2. U

Düşük ping iss seçimi

Şehir neresi hocam? Ben cevap gelmeyince gibire geçtim kendi içerisinde ttnetin serverına %60 paket kaybı alıyorum. Bu da pingi mahfediyor. Statik ip aldım 3 günde iptal ettiler. O kadar ağır çözümler o kadar kötü hizmet var ki anlatamam.
  3. U

Antalya için iss önerisi (Fc 26)

Arkadaşlar Fc 26 oynayan Antalyada oturan birileri yok mu hiç?
  4. U

Lokasyon izmir gösteriyor ben antalyadayım ama pek sağlıklı gelmedi hocam. Şuan kullandığım en yüksek ikinci görünüyor. Birinci sırada alfa iletişim diye bir isp var 😄
  5. U

Komşularla bir samiyitetim yok maalesef hocam o şekilde çok zor.
  6. U

Merhaba arkadaşlar ilk çıktığından beri fifa ultimate team oyuncusuydum geride bıraktığımız 3 sene boyunca oyunu bırakmıştım bu sene tekrardan sahalara geri döndüm. Normalde en düşük ping değerini veren firma tartışmasız comnetti ama saçmasapan hareketleri kendilerinin de sonunu getirdi. Ben de...
  7. U

Düşük ping iss seçimi

Normalde en düşük ping değerini veren firma tartışmasız comnetti ama saçmasapan hareketleri kendilerinin de sonunu getirdi. Ben de comnet sonrası uzun süredir fixnet kullanıyordum Edirne üzerinden yurt dışı cıkışı yapan bir firma ama dediğiniz gibi yaklaşık 1 aydır berbat durumda. Normalde...
  8. U

Çözüldü✓ Glorious Model D 2 PRO 1K Polling Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse

Teşekkür ederim onu da değerlendirelim. Peki benim yazdığım 3 model arasından hangisini önerirsin?
  9. U

Çözüldü✓ Glorious Model D 2 PRO 1K Polling Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse

Merhaba hocam bir süredir deli gibi mouse araştırıyorum konularda da genelde sizin yorumlarınızı gördüm.Fiuat perfeormans nedeniyle Delux m800 pro aldım fakat hayal kırıklığına uğradım ucuz etin yahnisi yavan olur misali malzeme kalitesini hic beğenmedim ve geri iade ettim. Sizin buradaki...
  10. U

COMNET Soru-Cevap ile Firma Hakkında Her Şey

Merhaba, sıkıntılı bir durum ile karşı karşıyayım çağrı merkezinden sağlıklı bilgi alamadığımdan buradan cevap almayı umarak yazıyorum. Comnette hat kaynaklı problem yaşadığımdan başka firmaya geçtim. Ama değerlerinden comnet kadar memnun alamadığımdan ve 3 ay geçiş süreci olduğundan 2. Hat...
Geri