Arama sonuçları: *

• Users: ayqut
  • Order by date
  1. A

hangi monitor daha iyi

monitorden gram anlamıyorum hangisi daha mantıklı veya bu fiyata alınabilecek daha iyisi var mı Asus 27" VY279HGE 1ms 144hz HDMI FreeSync Gaming Monitör MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör
  2. A

3 fanlı gigabyte ekran kartı mı 2 fanlı asus ekran kartı mı

link atamıyorum s'nerji vok gaming v5 ve s'nerji mars 1718288527 isimlerini yazabildim yanıt olarak da yazamıyordum spam falan diyor
  3. A

3 fanlı gigabyte ekran kartı mı 2 fanlı asus ekran kartı mı

alacagım sistemin aynısının gigabyte ve asus versiyonu var aralarında 1000 tl gibi bi fark var gigabyte olan sistemi mi almalıyım asus olan sistemi mi cogu kisi aralarında sogutma farkı olur diyor fakat fazladan fan olması asus ile arasındaki farki kapatir mi 1000 tl fazla vermek yerine...
  4. A

Sizce hangi sistem alınır ?

amd sistemin linkini atar mısınız?
  5. A

iki hazır sistem arasında kaldım sistem önerisi

max butce 30-31 bin monitor 1080 ama cok uzun sure kullanıcam ilerde 2 kya gecebilirim bilmiyorum cogu oyunu oynarım yeni cıkıcakları falan da uzun sure goturucek bisey arıyorum butceyi asabilir eger cok daha mantıklı bir şey varsa
  6. A

iki hazır sistem arasında kaldım sistem önerisi

merhaba yakın zamanda hazır sistem almayı planlıyorum fakat uzun suredir araştırmama rağmen en mantıklı sistemi bulamadım bulduğum en mantıklı iki sistem bunlar...
Geri