Arama sonuçları: *

• Users: elika
  • Order by date
  1. E

Yardım 1 Günlük VGN Dragonfly F1 Pro Takılıyor

ben de bu sorunu yaşadım, bazen oluyor, diğer zamanlar iyi. hafifçe seyirtiyor ve gecikiyor, donmalar oluyor gibi düşünün. sonra düzeliyor. zemin ya da başka bir şeyle alakası yoktu. uygulamayı kullanan arkadaşımız bir daha bu sorunu yaşamış mı? çünkü ben daha hiç şarj etmedim açıkçası bununla...
  2. E

Aula F75 Siyah Stoklara Gelir Mi?

2 adet reaper switchlerden aldım. videoalrı izlerken reaper daha tatlı gelmeye başladı ve resmen graywood v3 switchlerden vazgeçtim. umarım elinden çıkarırsın hocam. ve ben aldıktan sonra da stoklar bitti ama aula'nın temu'daki temsilcisi yakında stok yenilenecek dedi.
  3. E

hadi ya. kaçırmışım o zaman :( akşam vakti bakamadım. ne zamandı? 1732174678 hocam ben sana dönücem eğer bulamazsam :)
  4. E

1.5 aydır devamsızlık yapıyorum okula gitmek istemiyorum

annene anlatmayı deneyeceksin. ve ne yaşadığını önce kendin anlamaya çalış, sonra da kendini anlat, savun annene karşı. ayaklarım geri geri gidiyor de annene. seni kullanıyorlarsa bunu bir olayla açıkla, durumu anlatmaya çalış. nakillerde de aklım karıştı, halledemedim de. en azından birlikte...
  5. E

son 2 günüm siyah olanı beklemekle geçti. yazıktır günahtır bir stok yenileyin vefasızlar. fiyat 590 olmak zorunda değil tamam sdplşfsd
  6. E

güle güle kullanınız hocam. ama asıl gamerlar 80 tayfasında :)
  7. E

puahahah zeminini de yapmıştım :(:( ben stok bekleyeceğim zaten hocam. benden çıkmaz yani çok belli şlfkgsdş anlattım yukarda..
  8. E

çok mu zekisin sen?
  9. E

bence 3 tane gamer ve klavye isteyen arkadaşın yoktur. birini bana ver sana 700 lira vereyim hocam. thats my deal. ama istanbuldaysan sdklsf
  10. E

ahahah evet ama switch sesi daha tatlı :) 1732100151 büyük ihtimalle, onlar da düşürmek zorunda kalacaklar. 2500 gördüm ben. ederi 2800 yazmış. ********.
  11. E

zor biraz, çünkü stokları sürekli yenilenen bir fırsatı son anda kaçıran adam 1500 lira verip yine de o klavyeyi almak istemeyebilir. onun yerine daha sağlam bir şey arar, 1700 verir. en azından ben öyle yapardım.
  12. E

hocam sağ ol 600 liraya alamadığım klavyeye 1500 veresim yok. direkt marka değiştiririm :)
  13. E

süreci bilenler var mı acaba? hani ne kadar zamanda yenileneceğine dair?
  14. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

teşekkür ederim hocam, sen yeniden gelir alamayanlardan demeseydin, deneyip alamazdım. aldım şu an :)
  15. E

benimki de öyle oldu. seçerken yukarı bi çıktım ... tükendi yazıyor. mal gibi kaldım. 1716543116 ya hocamlar dd4 sistemi bırakın bu fakirler alsın.. hala sepetinde bekletenler için bir dilek :D
  16. E

stok yenilemeleri lazım, bu ne böyle ya.
  17. E

Bana da öyle geldi. Bu sistemi ben zaten bulabiliyorum, hatta ayrı ayrı alırım daha düşüğüne bulurum belki. 5 gün indirimleri ne alaka o zaman. Alınabilecek 2 sistem varmış ilk 2 gün. Bu kadar. Hayır bare oltalamayın.
Geri