Arama sonuçları: *

1. crosyy

Turknet sonrası site sorunu

Merhaba TurkNet'e geçtim hızından bayağı memnunum fakat bazı sitelere erişim sağlıyamıyorum film sitelerine olsun forumlara olsun IPv6 kapalıymış onu sordurttum vereceğiniz bir tavsiye veya sorunu yaşayan var mı?
  2. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

Sağ ol hocam alçı çıkalı sekiz gün oldu yumruk yapabiliyorum parmaklarimi oynatabiliyorum fakat limon bile sıkamıyorum normal midir acaba
  3. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

Çok sağ ol hocam alçı çıkalı sekiz gun oldu parmak tam oynayip kapanıyor yumruk da yapabiliyorum ama sıkma gücü sıfır limon bile sıkamıyorum şuan çok can sıkıcı kendi kendine geçer mi egzersiz falan mi yapsam diye dusunuyorum
  4. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

Hocam alçıyı çıkardığın da herhangi bir yerinde morluk falan var mıydı? Bugün alçıyı çıkardım parmağımın iki üç yeri morarmış ve bayağı bir kötü kokusu var sen yaşamış mıydın böyle bir olay ufak çatlak dediler o bile nasıl çektirdi
  5. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

hocam bir şey daha sormak istiyorum peki bunlari yaparken herhangi bir ağzı sızı can yanması oluyor muydu yoksa sadece hissizlik mi vardı cevaplarsan sevinirim
  6. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

peki hocam çok teşekkürler
  7. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

evde ne yaptığını söyler misin hocam video falansa link atsan bana da lazım olucak gibi duruyor
  8. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

Kırık falan mıydı benim alçıda olan serçe ve yanında ki parmağım umarım bana da böyle olmaz baya kötü bir şey işe de gitmem gerekiyor raporum bitince böyle olursa eyvah
  9. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

Merhabalar serçe parmağımin biraz arkasında çatlak var dendi ve bir aydır alçı bu alçı çıktıktan sonra nasıl bir süreç başlıyor yaşıyan varsa yardımcı olup aklımdakilerj cevapliyabilir mi lütfen alçı çıktıktan sonra elimi oynatabiliyor muyum direkt ve ya eskisi gibi oynatamiyorsam ne kadar süre...
  10. crosyy

Monitör temizleme önerisi

Monitör temizleme kiti olarak önereceğiniz bir şey var mı kullanip memnun kaldığınız? şimdiden teşekkürler
  11. crosyy

Monitör önerisi yardım

Arkadaşlar çok arada kaldim pek de anlamam yardımcı olur musunuz hangisi daha iyi https://www.itopya.com/asus-238-tuf-gaming-vg249q3a-180hz-1msgtg-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896...
  12. crosyy

YENİ PC DE CPU SICAKLIGI

hayır aşırı ses yaptıgı soylenemez smart control tikli bios ayarın da
  13. crosyy

YENİ PC DE CPU SICAKLIGI

montajı falan mı yanlıs oldu acaba sımdı garantısı gider diye bir şey yapmıyorum fan oturmamış olabilir mi
  14. crosyy

YENİ PC DE CPU SICAKLIGI

15. crosyy

YENİ PC DE CPU SICAKLIGI

kasayı alalı daha 15 gün anca olmuştur stres testi yaptıgım da sıcaklık 85 90 93 e kadar gidiyor pubg de falan da 85 90 oluyor hatta aynı sistemden arkadaşımda da var onda 75 80 olurken ben de boyle termal macunu falan mı surmeyı unuttular anlamış degilim yarın vatanı arıcam nasıl bir geri donuş...
  16. crosyy

Mönitör pikselleşmesi

büyük olanlar kalıcı değil sadece su google dakiler kalıyor bir monitör niye bunu yapar onu da anlamış değilim diğer ay'a monitör almayı düşünüyorum 70hz de ekran biraz daha karanlık mat oluyor gözümü almıyor ondan kalmasi hoşuma gitmisti ama zarar verir mi acaba diye düşünüyorum
  17. crosyy

Mönitör pikselleşmesi

bu sekilde 1716425856 ilk baş ekran kartından sanıp korkmustum daha dun aldım ama 60hz yapınca boyle pıksellesme olmuyor 71,910 hz ye cekince boyle yapıyor
  18. crosyy

Mönitör pikselleşmesi

ss aldıgım da gözükmüyor discord verirseniz video olarak cekip atabilrim ve ya resim seklinde
  19. crosyy

Mönitör pikselleşmesi

monitörümü 70hz e çekince ekranın bazı kısımları pikselleşiyor fakat oyunlar da yapmıyor bu pikselleşme ekran kartına zarar verır mı ona göre 60hz yapıcam vermezse böyle kullanmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
Geri