Arama sonuçları: *

1. M

Gigabayt ekran kartı secure boot açma

Benim bilgisayarım şuan windows 10 ben 11 e geçiricektim sistem gereksinimlere baktığımda benimkinin secure boot unun olmadığını fark ettim youtubeden nasıl açarım diye bir kaç tane vidyo izledim gigabayt anakartları sıkıntılıymış şunu yaparsan bunu yaparsan falan anakart kitlenir açılması...
  2. M

Wireless oyuncu kulaklığı önerisi

Ben bayadır kulaklık bakıyorum başta steelseries arctis 5 alıcaktım sonra bir 2000 tl daha koyar steelseries arctis 7 alırım dedim sonra bir 2.5 3 daha koyar Logitech G Pro X 2 Lightspeed alırım dedim yani işin ucu baya açık sizce steelseries arctis 5 alayımmı yoksa birazcık daha üstüne ekleyip...
  3. M

SteelSeries Arctis Nova 5 mi 7 mi

Bu iki kulaklık arasında kaldım ama sizce aradaki 2000 tl lik fiyat farkına artics 7 değermi yoksa 5 mi alayım
  4. M

Logitech G Pro X Superlight 2 gerçekten 80000 hz veriyormu

Bağzı yerlerde Pro X Superlight 2 8000 hz olmadığını sadece g hub üzerinden bir güncellemeyle onu 8000 hz ye çıkarılamiyacağını sadece sözde 8000 hz olduğunu söylüyorlar ama gerçekten 8000 hz veriyormu ona göre Pro X Superlight 2 yi alacağımda
  5. M

Max 5000 TL lık manyetik klavye önerisi

son bir sorum olucak araştırdım faka bulamadım bi türlü Darmoshark TOP 75 ve epomaker he75 e baktım ikiside HE klavye faka hiçbiryerde kablolu halinin 8000 hz olup olmadığına dair bir bilgi yok HE klavyelerin hespimi 8000 hz oluyor yoksa olmama şansı varmı ona göre alıp almıyacağıma karar vereceğim
  6. M

baktım bende birazcık araştırdım bu klavyeyle Darmoshark TOP 75 arasında kaldım sence hangisin almalıyım birde bu klavyelerde türkçe harfler yok ya mesela . tuşuna basınca ç , tuşuna basınca i yazması gibi bir ayarı windows yada klavyelerin yazılımlarından ayarlayabilirmiyim
  7. M

Klavyede hem TFT ekran hemde ses açma kapama tuşu bide kablolu kablosuz seçenekleri olursa güzel olur
  8. M

Bu monitör şu an 3800 tl hala alınır mı?

girerse alınır o zaman dimi 1716492295 3600 düşmüş aliyimmi sence
  9. M

Bu monitör şu an 3800 tl hala alınır mı?

Geri