Arama sonuçları: *

1. A

Sharkoon TG4 Havalandırma Sorunu

Sorunumu güzel özetlemişsiniz teşekkürler. İade edip kasa değişimi yapabilir miyim ona bakıcam yoksa sizin dediğiniz gibi modifiye etmem gerekecek.
  2. A

Test ettim. Ön kapak sökülünce bütün sorun çözülüyor. Kasada önde 3 tane fan var arkada da 1 tane fan var. Ön kapak kapalıyken kasaya çoğu hava arkadaki fanın altındaki ızgaradan giriyor. Ön kapak açılınca bütün hava arkadan dışarı atılıyor normale dönüyor.
  3. A

Öndeki cam açıkken hava sirkülasyonu normale dönüyor. Öndeki fanlar olması gerektiği gibi havayı önden alıp arkaya veriyor. Kasa da havayı arkadan almayı bırakıp bütün havayı arkadan dışarı atıyor. Montaj hatası varsa nerede olabilir?
  4. A

Sorun tamamen öndeki cam. Öndeki camı açında bütün sorun çözülüyor. Kasada mühendislik hatası var.
  5. A

Kasa elime ulaşalı 1 hafta olmadı hep böyleydi. Bu arada ilk mesajı güncelledim. Kasanın önündeki camı açtığımda sorun tamamen çözülüyor. Sorun tamamen dizayn hatası. Sonuç olarak Sharkoon TG4 almayın kasa sorunlu.
  6. A

Ters çevirdiğimde de fanların ızgarası ve yazıları dışarı bakacak. Görüntü olarak kötü olacak. Çok sorun değil ama olması gereken ızgaraların içeri bakması değil mi?
  7. A

Edit: Kasanın önündeki camı açtığımda sorun tamamen çözülüyor. Sorun tamamen dizayn hatası. Sonuç olarak Sharkoon TG4 almayın kasa sorunlu. incehesap sitesinden Donanımarşivi sponsorluğundaki Uber model hazır sistemi aldım. Sistem Sharkoon TG4 model kasa kullanıyor. Kasanın havalandırmasında...
Geri