Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar mühendisliği maaşları iyi mi?

Ben daha yeni bölüm okuyacağım. Hangi alanı önerirsiniz peki? Parası iyi olsa daha iyi günümüzde para önemli bence
  2. M

Bilgisayar mühendisliği maaşları iyi mi?

Mesela diş hekimliği devlette aylık maaşı bence gayet iyi. Bilgisayar Mühendisliği maaşları nasıl peki? ( ikisi baya farklı bölüm biliyorum ama para açısından konuşuyorum )
  3. M

Yardım Bilgisayar Mühendisliği için hangi bilgisayarı almalıyım?

Her şeyim Android apple hiç kullanmadım. 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Fiyat farketmez gerekirse 150k bile veririm. Bana laptop önerirseniz süper olur
  4. M

Yardım Bilgisayar Mühendisliği için hangi bilgisayarı almalıyım?

Macbook pro mu yoksa oyun bilgisayarı mi almalıyım?
  5. M

Google widget rengi değişmiyor?

Dün yanlışlıkla rengini değiştirdim sonra tam siyah yapacaktım ama renk seçenekleri falan gitti. Beyaz, koyu ve garip renk kaldı. Nasıl düzelticem?
  6. M

Temudan Teknolojik ürün neler alınabilir

Hediye alabilmem için davetimi kabul edebilir misiniz? https://temu.com/u/2oS2kV5Q721U8dUi
  7. M

Stand önerir misiniz?

Saat: Samsung watch 7 44mm Kulaklık: Samsung buds fe Telefon: Samsung A34
  8. M

Samsung Shop stokları yenileniyor mu?

Bi powerbank modelini ve kablosuz şarj standı alacağım ama yaklaşık 2 aydır stoklarda yok. Ne zaman yenilenir bu stoklar
  9. M

Stand önerir misiniz?

Akıllı saatimi, kulaklığımı ve telefonumu koyacağım stand arıyorum
  10. M

Yardım Kılıf satan yerlerde akıllı saate kırılmaz cam takılıyor mu?

Watch 7 ultraya kırılmaz cam taktırmak istiyorum. Kılıf satan telefoncularda satılıyor mu?
  11. M

Yardım Arctis pro vs arctis nova pro hangisi alınır?

Evet ama pedleri deri ya emin olamıyorum
  12. M

Yardım Kulaküstü kulaklık önerisi?

Arctis pro ile arctis nova pro arasında kaldım
  13. M

Yardım Arctis pro vs arctis nova pro hangisi alınır?

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Arctis Nova pro sevmediğim yanı pedleri deri olması. Sizce hangisini almalıyım? Bütçem ikisine de rahat yetiyor
  14. M

Yardım Tabletten oyun oynamak istiyorum ama hangisini kullanmam gerek?

Vpn ile giriliyor xbox a geforce da kötü diyorlar
  15. M

Arctis Nova Pro alınır mı?

Başlıkta yazdığı gibi arctis Nova Pro almayı düşünüyorum ama kafam hafif büyük ve kulaklarıma başıma uyar mı tereddüt içindeyim ayrıca nolur nolmaz yedek ped almak istesem yuksek puanli satan bulamadım. Sizce alınır mı?
  16. M

Rastgele bütçem yok beğendiğimi alacağım. 1731319360 Arada tablete de bağlıcam bu yüzden Bluetooth hızı önemli
  17. M

Oyunlarda oynarken ses kasıyorum bu yüzden kulaklık lazım. Bluetooth olarak cihazıma bağlayacağım. Aklımda steelseries arctis pro wireless var ama sizin önerilerinizi de merak ediyorum .
  18. M

Tablette oyun icin hangi gamepad almalıyım?

Xbox 9. Nesil mi yoksa dualsense mi? Geforce now ya da xbox cloud gaming de forza vb. oyunlar için alacağım.
  19. M

Yardım Tabletten oyun oynamak istiyorum ama hangisini kullanmam gerek?

Samsung tab s10 ultra da forza ve diğer oyunları oynamak istiyorum. Xbox could gaming mi yoksa geforce now mı yüklemem gerekiyor?
  20. M

S pen için yedek uç almak istiyorum?

Samsung kendi sitesinde satıyor mu ki
Geri