Arama sonuçları: *

1. atınintikamı

Kulaklık Mikrofonu Discord ve Obs gibi yerlerde çalışmıyor

selamlar kulaklığım monster pusat rgb siz gerekirse link atarım driveri yok diye biliyorum sormayın sesi çok iyi alıyor mükemmel bişey ama mikrofon formatlamadan önce mükemmel iyiydi ama şuan ses gitmiyor
  2. atınintikamı

Kasa Açılıyor Fanlar Dönüyor Monitöre Görüntü Gelmiyor

deniyorum hocam 1724190836 hocam denedim ama hayla olmuyor
  3. atınintikamı

Kasa Açılıyor Fanlar Dönüyor Monitöre Görüntü Gelmiyor

selamlar eski bir bilgisayarım var sabah internet kötüleşti kardeşimle yan yana internet kafe gibi oyun oynuyoruz onda GTX1660Super Bende 1GB dandik bir bilgisayar var ethernet kablosunu ondan alıp kendi bilgisayarıma taktım klavyenin ışıkları ve işlevi gitti yeniden başlatıncada monitöre...
  4. atınintikamı

Çözüldü✓ Kasa Açılıyor Monitör Gelmiyor

selamlar eski bir bilgisayarım var sabah internet kötüleşti kardeşimle yan yana internet kafe gibi oyun oynuyoruz onda GTX1660Super Bende 1GB dandik bir bilgisayar var ethernet kablosunu ondan alıp kendi bilgisayarıma taktım klavyenin ışıkları ve işlevi gitti yeniden başlatıncada monitöre...
  5. atınintikamı

Harddisk ve SSD Karıştı

selamlar windows 10 dan windows 7 ye ordan linux zorin sonrasında windows 8 ve mavi ekrandan sıkıldığım için windows 10 a geçtim kurduğum ssdydi ve ssd 110GB bide 500GB harddisk var bios da harddisk i seçmezsem windows 10 açılmıyor ama bu bilgisayarda sadece ssd görünüyor yardımcı olurmusunuz...
  6. atınintikamı

A disk read error occured

selamlar bilgisayarım kastığı için windows 10'dan windows 7 ye ondanda abimin önerisi ile linux zorin os 17 ye geçtim beceremedim windowsa geçmek için çabaladım ama olmadı kardeşimin bilgisayarından windows 10 usb si hazırladım ilk kardeşimin bilgisayarına sonra kendiminkine kurdum bana a disk...
  7. atınintikamı

Linux Zorin Os 17 Lite kurdum Windows 10'a geçemiyorum

tamamdır deneyeceğim
  8. atınintikamı

Linux Zorin Os 17 Lite kurdum Windows 10'a geçemiyorum

abimin önerisi ile zorin os kurdum sabaha kadar bilgisayar bana lazı ve abim uyudu aynı evde değiliz uyandıramam evde başka bilgisayar yok discorddan ses bile gelebilirim ama şu windows nasıl kuruluyor bir yardımcı olurmusunuz zorin os dan windows a geri geçemiyorum hayatımda rufus ve iso...
  9. atınintikamı

Baya baya düşük sistem için saran oyun önerir misiniz?

nasıl indiririm link atarmısın 1719433482 battlefield sevmem ama max payne severim teşekkürler indirmeye başladım bile :D
  10. atınintikamı

Baya baya düşük sistem için saran oyun önerir misiniz?

İntel İ5:1.Nesil işlemci 6 Gb ram 1 Gb 9900Gt ekran kartı nerdeyse 300gb depolama gamepadim veya direksiyon setim yok klavye mouse oyunları önerirseniz iyi olur 1719433200 gece 1 gibi oturup aa saat 5 olmuş diyebileceğim oyun arıyorum (minecraft falan oynuyorum) geforce now da önermezseniz...
  11. atınintikamı

bu sistemi 21kya sattım iyi mi?

abi kızmada kasa limuzine benziyor
  12. atınintikamı

bu sistem nasıl acaba?

kasa ve psu yu bilmiyorum ama oynayacağın oyun türüne göre değişir ama depolama ve ram düşük kalır gibi
  13. atınintikamı

yüksek kilo bisiklet önerisi

uzun yol yaparmısın bilmem ama fat bikeler var onları düşünebilirsin
  14. atınintikamı

Başlangıç seviye bisiklet

transval alabilirsin veya ucuza bulursan 2.el salcano ng650,salcano nova veya bendede olan salcano hector var onları alabilirsin
  15. atınintikamı

Minecraft çıksam bile chatte mesajlar nasıl kalır

şimdi ben hardcore başladım ve mesela chate 123 yazdım çıktım sonraki gün girdiğimde chatte 123 yazdığımı nasıl geri görebilirim öyle bir plugin varmı
  16. atınintikamı

konu kapanabilir

konu kapanabilir nasıl olduğnu bilmiyorum
  17. atınintikamı

GeforceNow kullanıyorum Forza Horizon 5 de nasıl hile yaparım?

üşeniyorum bir tık ya .d
  18. atınintikamı

GeforceNow kullanıyorum Forza Horizon 5 de nasıl hile yaparım?

Ya birkaç aydır oynuyorum adam akıllı arabam yok param 2M hile nasıl yaparım bir yardım edin bea
  19. atınintikamı

Bluethooth ile bağlı gamepad bir yandan priz ile şarj edilirmi

teşekkürler konu kapanıyormu bilmiyorum kapanıyorsa kapatabilirsiniz
  20. atınintikamı

Bluethooth ile bağlı gamepad bir yandan priz ile şarj edilirmi

Selamlar gece 3 te tuvalette aklınıza gelecek bir soru ile sizinleyim sorum şu Bilgisayara bluethooth ile bağlı olan bir dualshock 4 priz ile şarj edilirmi edilirse bağlantı koparmı? (çakma kol)
Geri