Arama sonuçları: *

• Users: m3reN
  • Order by date
  1. M

55000 bütçem var sistem toplıyacağım

55bin bütçem var hepsiburada içinden toplıyacağım kartı var bende oranın İşlemci:7800x3d istiyorum cs valo çok oynuyorum
  2. M

Pc toplamak istiyorum yardım eder misiniz

İnsanların vermedi gereken cevaplar bunlardı işte yok şurdan yok şunu alma ben size sormuşum zaten böyle atın bana inceliyim yok biri küfür edicem yazıyo yiyosa et diyo biri 1716641379 2k şu an ileride alırım yanına 2.yi
  3. M

Montiörüm var evde güzel bişi 70 bütçem o civarlar
  4. M

6 ay biraz az oluyor hocam
  5. M

Yapı krediye hangi sayfa yapıyor kaç ay bir de
  6. M

Hespiburada içinden olmak zorunda hocam 1716640304 Şirketin var mı bakmam lazım kartların hepsi sekreterin odasında duruyor ödeme yapılıyor
  7. M

Hepsiburada premium word kartım var 12 taksitle alıcam peşin fiyata 1716640235 Hepsiburada içinden olmak zorunda mecbur tek tek alıcam hocam
  8. M

Naturel Olarak Nereye Kadar İlerlenir?

Dostum naturelliğin bi sınırı yok sen bu işi 10 seneden fazla yaparsan artık bir şey fark etmezsin bcaa ve onun gibi saçma ıvır zıvırlar pazarlamadan başka bir şey değil günlük alman gereke proteini iş kaynaklı alamıyorsan protein tozu kullanabilirsin öğünlerin kaçıyorsa hazırlıyamıyorsan gainer...
  9. M

60-70 arası bütçem var ben kendim topladım bide benim için siz toplar mısınız karşılaştırmak istiyorum(hepsiburada içinden olma şartıyla) Not:işlemci 7800x3d olsun diğerlerini size bırakıyorum
  10. M

60-70 arası bütçem var kasa toplamak istiyorum

Onu yakalayamadım sepetime 5 bin gibi bi indirim yapmıştı nasip değilmiş
  11. M

O yüzden hepsiburada içinden alıcam hocam peşin fiyatına oması büyük avantaj ekran kartı illa amd olsun demiyorum işlemci de aynı illa amd olsun demiyorum ama cs valo sürekli oynuyorum ve üst liglerde oynuyorum işlemci sağlam olsun istiyorum 7800x3d beni üzmez gibime geliyor video edit render...
  12. M

Corsair psu hepsiburada içinde maalesef msi dan pahalı (ben bulamadım belki) 7900xt en ucuz 28.300 şu an
  13. M

R7 7800x3d işlemci Sapphire 7900gre nitro+ Msi b650 tomahawk anakart Gskill 6400mhz 32gb cl32 Msi 850w 80+gold Kingston kc3000 1tb Msi gungnir 111r kasa Msi mag coreliquid m360 soğutucu Bu sistem için tavsiyeleriniz neler yukarı daha çıkamıyorum bura 70 oluyor biraz kısabilsem bile daha iyi ama...
Geri