Arama sonuçları: *

1. G

Monitör standı uzerime doğru geliyor.

north bayou f80 aldım ve kurulumunu bitirdikten sonra monitör önüme doğru geliyor. vidalarını falan sıktım neden khala afama kafama doğru yaklaşıyor?
  2. G

Öneri Magsafe Powerbank Önerisi

Babam için iphone 13 almıştım ve magsafe powerbank arıyorum. Elimde zaten var fakat aşırı derecede yavaş sarj ediyor magsafe ile beraber. Baseus markasının mini powerbankleri gibi ve aynı zamanda magsafe ile hızlı sarj edicek powerbank önerir misiniz?
  3. G

Tv için hdmi önerisi

philips 50pus8909 televizyonunu aldım ve bir yandan bilgisayarı bağlamak istiyorum. Aldığım hdmi kabloları malesef 144hz veya 120hz değerlerini vermedi. Hdmi 2.1 4k 144hz tv için hdmi kablo önerir misiniz?
  4. G

Laptop boşta 85-90 derece

2 sene oldu laptopu alalı ve suan boşta 85-90 derece. termal macun yenilemeyi düşünüyorum Zalman, Zm-Stc8 ile fakat başka bir öneriniz var mı?
  5. G

Çözüldü✓ Bul uygulamasında airpods'tan ses çıkmıyor

Airpods 4 aldım ve Bul uygulamasında görmek istedim fakat kulaklık gözükmüyordu. ayarlardan hallettim fakat bu sefer çal dediğimde herhangi bir ses gelmiyor ses gelmesi için ne yapabilirim?
  6. G

2.4 ghz wireless oyun için yeterli mi?

Redragon K530 almayı düşünüyorum kablosuz kullanıcam fakat oyun için 2.4ghz hız yeterli olur mu konu hakkında çok bir bilgim yok.
  7. G

xbox controller kopuyor

konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama bugün yeni bir controller aldım ve pilleri taktığımda çalışmadıgını farkettim. update yaptım bu sefer belli bir süre çalışıp yine kapanıyor. ne yapmam lazım?
  8. G

F/P magsafe powerbank önerisi

Iphone 11 kullanıyorum ve magsafe kılıfın yanına bir de powerbank alıcam. Çok pahalı olmadan fiyat performans powerbank önerebilir misiniz?
Geri