Arama sonuçları: *

• Users: denoo
  • Order by date
  1. D

FC 25 oynarken kalite değişiyor

Ryzen 5 5600 RX 6600 sistemde FC 25'te maçta oynarken grafikler sürekli değişip eski haline geliyor yani oynarken çimlerin kalitesi karakter kalitesi düşüyor sonra tekrar düzeliyor bu 5 saniye aralıklarla oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  2. D

Pc açma tuşunu birkaçkez bastıktan sonra açılıyor

elektirik kesildiğinde zarar görebiliyor bileşenler ondan
  3. D

Pc açma tuşunu birkaçkez bastıktan sonra açılıyor

herkeze iyi akşamlar, bilgisayarı kapattıktan sonra ne olur ne olmaz prizden güç kablosunu çıkarıyorum, açarkende fişi prize takıyorum 3 4 kere power tuşuna bastıkta sonra açılıyor bir sorunmu var? yardımınız için şimdiden teşşekürler
  4. D

bilgisayar ses çıkarıp kapandı

Daha önceden de anakartım kısa devre yapmıştı. Bugünkü biraz farklı oldu. Güç kablosunun takılı olduğu prizde telefonumun şarj aleti de vardı. Şarj aletini prizden çektim çektikten sonra kasadan alarm sesi gibi bir ses geldi kapandı. Fişi çektim güç düğmesine basılı tuttum biraz taktım açıldı...
  5. D

Warzone kötü kalite düzeltme

sağol teşşekürler
  6. D

Warzone kötü kalite düzeltme

ryzen 5 5600 rx6600 sistem var 1920 1080 p de ayarları ne kadar yükseltirsem yükseltiyim doku kalitesi baya kötü nasıl düzeltebilirim
  7. D

Kısa devre yapmayacak psu tavsiyesi

psu almaya alırım ama montajlamasında korkuyorum hiç montajını yapmadım daha önce o yüzden ups almak istiyorum
  8. D

yok başkan garantiye gidecek hangi kısımdan kısa devre yaptığını bilmiyorum
  9. D

gamepower 650w 4 günlük pc boştayken anakart kısa devre yapmış ne olduğuınu anlamadım
  10. D

gaming sisteme kaç w ups yeterli

ryzen 5 5600 rx 6600 2 gün önce daha yeni gelen sistemin anakartı kısa devre verdi değiştirmek zorunda kaldım birdaha böyle sorunlar yaşamamak için ups araştırıyorum
  11. D

gaming sisteme kaç w ups yeterli

sistemimi korumak için önlemler almak istiyorum ups alacağım kaç w olmalı en az 600w yetermi (gamepower 650w psu var sistemde)
  12. D

ups cihazı alsam olurmu
  13. D

Anladım peki pc de kısa devre olmaması için başka alabileceğim önlemler varmı?
  14. D

Hocam ben psu hiç montajlamadım montajlama işlemi zormudur
  15. D

Dün pc de anakartım kısa devre yaptı ve bozuldu ve yeni anakart aldım birdaha böyle bir sorun yaşamamak için önlemler almaya çalışıyorum bana sağlam kısa devre yapmayacak bir psu önerir misiniz? bütçem maks 3k şimdiden yardımlarınız için teşşekürler
  16. D

PC KISA DEVRE YAPMAMASI İÇİN UPS TAVSİYESİ

başkan link atabilirmisin ya bu arada sistem ryzen 5 5600 rx6600 buna uyumlu varsa atarsan sevinirim
  17. D

Gamepower 650w
  18. D

4günlük sistemim vardı dün anakart kısa devre yaptı bende yeni anakart aldım birdaha böyle bir sorun yaşamamak için önlemler almak istiyorum bana çok pahalı olmayan pcnin kısa devre yapmamasını sağlıyacak bir ups tavsiye edermisiniz şimdiden yardımlarınız için teşşekürlet
  19. D

Bilgisayar kendi kendine kapandı açılmıyor yardım

Psu kaynaklı olabilirmi 650w kullanıyorum bilgisayarı açma tuşuna basınca fanlar hafif hareket ediyor ve duruyor açılmıyor
Geri