Arama sonuçları: *

1. soprano

KYK Yurdunu 4 Kelime ile özetleyin? 🧳

sabah uyandığında tüplü tv ile karşılaşınca gelen pişmanlık hissi 1718199936 evet hepsi dönüşmedi bizim yurt apartmandan çevrilme 2-3-4 kişilik odalar var her odanın balkonu var vs
  2. soprano

KYK Yurdunu 4 Kelime ile özetleyin? 🧳

oda arkadaşların iyiyse güzel kötüyse kötü olarak özetlerim. ben memnunum 3. seneme giricem hiçbi problem de yaşamadım. ama yemekleri konusunda şöyle söyleyebilirim. teröristler bizden iyi besleniyodur.
  3. soprano

5500TL ye alınabilecek F/P bir hazır sistem önerir misiniz? (sistem toplayamam)

bütçe kısıtlı her isteğinizi karşılaması pek kolay değil. özellikle ben toplamam diyorsanız
  4. soprano

5500TL ye alınabilecek F/P bir hazır sistem önerir misiniz? (sistem toplayamam)

maalesef istediğiniz şey samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. boşa uğraş. 2.el tek tek veya hazır bi sistemi toplamazsanız yapabileceğiniz en iyi şey bilgisayarcılara gidip 2.el apu sistem almak istemek olur. onlar da çok makas payı koyuyorlar.
  5. soprano

Yazılıma nereden başlamalıyım?

c ile başlarsan zorlanırsın ama öğrenince diğer diller çocuk oyuncağı olur senin için
  6. soprano

Çözüldü✓ h81m-p33 anakart ryzen 3 2300x le uyumlu mu

soketler farklı biri intel anakartı diğeri am4 ryzen işlemci
  7. soprano

Eski Pc parça yükseltmek için Öneri

satıp 5000-6000 tl ye (ederini bilmiyorum ama farazi konuşuyorum yine de 2k falan eder herhalde) am4 bi sistem toplarsın işlemcisi r5 1600af-r3 3100 anakart giriş seviye psu 500w ekran kartı da artık 1050ti-1060-rx470-570-480-580 falan.
  8. soprano

hangi rx 580 alınır?

hocam çok büyük kumar çünkü mining kartın tabiri caizse içinden geçiyor. her ne kadar insanları kandırmak için bakımları yapılırsa bir şey olmaz vs denilse de kart 7/24 aktif bir şekilde %100 ü kullanılarak çalışıyor. sıcaklık değerleri çok yüksek oluyor kartın arıza verme olasılığı yüksek...
  9. soprano

hangi rx 580 alınır?

sıfır üretimi artık yok. o satılan çin malı markalar da daha önceden mining yapılmış kartları toplayıp iki değişiklikle satıyorlar. bu tür markalar almak yerine 2.el saphire, asus rog, msi tarzı bilindik markaların (mining çıkması olmayan bulmak zor ancak mining kartları da ölü yatırım...
  10. soprano

Elimdeki Sistemi satıyorum! Ne kadar eder?

depolama olmadan param güvende ile satmayı düşünür müsün ?
  11. soprano

❌İndirim Bitti! 12100F - RX 580 8 GB sistem 9999 TL

açıkçası toplamaktan çok anlamayan parası olmayanlar için veya uğraşmak istemeyenler için güzel alternatif olabilir ama uğraşırım daha uyguna toplarım derseniz çoğu parçası yine sıfır sadece ekran kartını 2.el alarak 7-8k ya rahatlıkla toplarsınız muadili bi sistemi yine de güzel bi alternatif
  12. soprano

Uygun fiyatlı 500w ve üzeri psu önerisi

Tamamdır çok teşekkür ederim hocam.
  13. soprano

Hocam marka ismini ilk defa duydum da acaba güvenilir mi ? vukuatlı değildir değil mi
  14. soprano

Arkadaşlar uygun bütçeli bir kasa topluyorum bütçem normalde 6000tl idi ve sadece psu kaldı. pek fazla bütçem yok bütçeyi biraz aşıcam gibi duruyor o yüzden belli bir bütçe veremiyorum ama olabildiğince ucuzundan 500w ve üzeri frisby gibi dandik olmayan psu öneriniz var mı ? şu anda topladığım...
  15. soprano

Yardım Akakçedeki fıyatlar neden dogru degıl ?

fiyatlar çok sık güncelleniyor muhtemelen o yüzdendir. bide arada sırada stok kalmıyor ama aylar öncesinin fiyatı orada kaldığı için ucuz gözüküyor.
  16. soprano

i3 12100F 1999tl incehesap

anladım hocam teşekkürler
  17. soprano

intel işlemcileri pek bilmediğimden soruyorum ddr5 anakartta 1700lga herhangi bir işlemci çalışıyor mu hocam? öyle bir durum varsa ileriye dönük olması açısından çok mantıklı gibi
  18. soprano

bende yükseltme için daha iyidir diye düşündüm aslında. hemde 2.el r5 3600 falan alınabilir daha da ucuza gelir gibi.
  19. soprano

acaba r5 5500+A320-m a pro almak mı daha mantıklı i3-12100f H610m h v2 almak mı? aralarında 200tl fark var ama am4 soket daha cazip geliyor açıkçası.
  20. soprano

pili 1 saat gitmiyor 0 laptop asus tuf f 15 i7 12.nesil H rtx 3050 16 gb ram

oyun oynarken ise bence gayet normal. oyun dışı ise bilemiyorum.
Geri