Arama sonuçları: *

• Users: chivA
  • Order by date
  1. chivA

DUALSENSE NEREDEN ALINIR?

bana da mantıklı geldi piyasanın altında
  2. chivA

DUALSENSE NEREDEN ALINIR?

iyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir? (renk önemli değil)
  3. chivA

Papara alternatifi hizmet

iban var mı bir de kaç yaşındasın
  4. chivA

kendinize ait bir iban yok naysda eğer 18 yaş altıysanız
  5. chivA

dostum neredeyse hiç birinde 18 yaş altında kendine ait bir iban yok
  6. chivA

iyi günler dostlar, malumunuz papara kapandı bana da yeni bir alternatif lazım. kendime ait iban ve 7/24 transfer olanağı 18 yaş gereksiniminin olmaması bu iki şartı yerine getiren herhangi bir hizmet bana yardımcı olur şimdiden teşekkürler.
  7. chivA

Papara Türkiye'ye veda etti

paralar hiçbir türlü çekilmiyor mu yani şimdi
  8. chivA

F1 yarışları nereden izlenir?

selamlar korsan şekilde f1'i nereden izleyebilirim? Türkçe veya İngilizce olmasında pek bi sorun yok. şimdiden teşekkürler..
  9. chivA

Kule tipi soğutucu-vantilatör önerisi

kule tipi soğutucu diyince işlemci fanı anladım😫
  10. chivA

100 bin km de 2014 bmw 3.16i alınır mı

daha yeni ve güçlü 1 kasa alın hocam
  11. chivA

25 26k arası telefon önerisi

lansmana özel birşeyler yapılırsa değerlendirilir ama yine de bir kesinlik yok size kalmış
  12. chivA

25 26k arası telefon önerisi

eylülde s25fe çıkıcak diye biliyorum ben olsam bu bütçede onu beklerim
  13. chivA

5070 İÇİN KASA ÖNERİSİ

5070 için yeterli upgrade yapmaya gerek yok
  14. chivA

5070 İÇİN KASA ÖNERİSİ

ne anlamda sordunuz hocam
  15. chivA

Iyzico Para Çekme Yardım

arkadaşlar selam, wraithden bir mousepad aldım iyzico ile ve cashback olarak 250 tl gibi bir miktar geldi fakat bunu çekemiyorum almak istediğim şeyler de bu fiyatda değil daha fazla buraya komisyon da ödemek istemiyorum nasıl bu parayı papara hesabıma çekebilirim?
  16. chivA

Bolunmus disk hatasi

Selam arkadaslar dun yeni iki tane ssd aldim ve bunlarin birine kali linux kurdum digerini ise windows icin ayirdim ve bicimlendirdim. Fakat bugun kali linuxu deneyimleyince bana gore olmadigini anladim ve windowsa girip iki diski de bicimlendirmeye calistim fakat galiba yapamadim ve...
  17. chivA

SISTEMIMI KAC TL'YE SATABILIRIM?

ustune bi 10k civari ekleyebilirim asil satma sebeplerinden biri de anakart cunku ssd ve ram slotlari cok kisitli ayrica ag karti da takmam lazim tasiniyorum obur yerde internet icin kablo cekemiyecegim maalesef
  18. chivA

SISTEMIMI KAC TL'YE SATABILIRIM?

Selam dostlar yaklasik 6 aylik sistemimi yeni ekran karti serisine gecmek icin satacagim. Sizce buna deger mi ve ne kadara alici bulabilirim? Gigabyte RX7700XT Ryzen 5 7600 Gigabyte a620m s2h gskill 16gb 5200mhz mld 500gb ssd fps 650 watt 80 plus psu vento argb kasa
  19. chivA

2500TL Klavye Önerisi

Hocam baktım fakat ilk sipariş kampanyasında gaming gen tr yok?
  20. chivA

2500TL Klavye Önerisi

Hocam lenovo kg1101den geçeceğim herhalde daha iyi hissettirir yine de.
Geri