Arama sonuçları: *

1. N

4070 süper sistemimi hangi sistemle yükseltmeliyim?

Merhaba dostlar, 4070 süper ve 7500f ddr5 sistemim var. powersupply 650w. 1440p oynuyorum. bunu yükseltmek istiyorum. hem youtube içerik üreticisiyim hep AAA oyunları oynarım hem de sistemimde birşeyler ters gibi geliyor prformans olsun kasa olsun. ayrıca ilerde 4k monitör alrsam 4kda frame gen...
  2. N

MSI Pro A620M anakartta CPU ve DRAM ışığı yanıyor

İşlemcim 7500F RAM'lar Patriot Venom 16x2 DDR5 6000MHz. Görüntü gelmiyor. Anakartımda SSD takılı değil sadece SATA 3 portumda SSD bağlı ama ondan olduğunu sanmıyorum.
  3. N

4070 super am4 işlemci önerisi

4. N

4070 super am4 işlemci önerisi

Arkadaşlar selamlar, 4070 superim için am4 işlemci önerilerinizi bekliyorum. Am5 e geç dediğinizi duyar gibiyim ama onun için şimdilik uğraşmak istemiyorum. 4070 super’imin işlemci kaynaklı performans sorunu yaşamasını istemiyorum. Şuanki işlemcim R5 5600. Bütçem 7000 civarı
  5. N

PC ilk açıldığında oyunlarda fps dropları

herkese merhaba, Pc mi ilk açtığımda burda örnek oyun tekken 8 olsun. oyun 60fps den 56-58 e düşüyor bu çok az gibi gelebilir ama rahatsız ediyor muhtemelen diğer oyunlarda da aynı sorn oluyor ama ben tekken 8 de fark ediyorum çünkü oyun 60fps ye sabit. bunun nedenini bilen var mı? sürekli oyuna...
  6. N

4070 ekran kartını besleyecek ryzen işlemci önerisi

teşekkür ederim. soğutucu derken bende sadece işlemcinin stok fanı var bu önerdiğiniz öyle mi yoksa ayrı mı? 1735415199 teşekkür ederim. soğutucu derken bende sadece işlemcinin stok fanı var bu önerdiğiniz öyle mi yoksa ayrı mı?
  7. N

4070 ekran kartını besleyecek ryzen işlemci önerisi

Merhaba herkese, forumda yeniyim. 4070 ekran kartım var ama yaz aylarında işlemcim çok ısınıyor(Ryzen 5 5600) ve bazı oyunlarda stutter çeşitli takılmalar yaşıyorum. Ve internetteki 4070 testleri daha performanslı işlemcileri iyi diye sanırım. Çok uçmadan yeterli işlemci önerilerinizi bekliyorum...
  8. N

pcsx2 Tekken 5 açamıyorum.

pcsx2 Tekken 5 açamıyorum. pcsx2 korsan sayılmaz arkadaşlar baştan söyleyeyim. illegal değil. iso dosyasını indirdim bu şekilde çıktı. ne yaparsam yapiyim çalıştıramadım emulatörde. bilgisi olan var mı?
Geri