Arama sonuçları: *

• Users: Lyn0x
  • Order by date
  1. L

Bir çok sitede captha vb şeyleri nasıl atlayabilirim

BİR SİTEYE GİRİYORUM İLK ÖNCE CAPTHA ÇIKIYOR 5 DK ONUNLA UĞRAŞIYORUM SONRA BAŞKA SAYFA AILIYOR 15 SANİYE BEKLETİYOR SONRA TEKRAR BAŞKA SAYFA AÇILIYOR GENE 15 SANİYE BEKLETİYOR UNİVERSAL BYPASS GİBİ ŞEYLER İŞE YARAMIYOR BU KONU HAKKINDA BİLGİLİ BİRİ VAR MI
  2. L

Discord a benzeri uygulama var mı

ya ben pc den oyun yayını açıyorum oda mobilden giriyor sorunu hala çözemedik onun pc si yok bizde böyle bir çözüm bulduk ama işte 30 saniye den fazla izleyemiyor
  3. L

knk onu denedim ama yayın açıyorum oyun oynarken arkadaş yayını kapattın diyor onun bi çaresi var mı
  4. L

başlıkta dediğim gibi hem pc hem mobil de ekran paylaşırken kasmayacak falan
  5. L

Satın alınan oyunlara nasıl ücretsiz dlc ekleyebilirim

Cyberpunk 2077 aldım ama dlc yi satın almak istemyorum . yardım edebilecek var mı?
  6. L

JDownloader oyun indirmiyor

Lütfen yardım edin bir oyun indirmeye çalıştım ama indirmiyor ne yapmam gerek ?
  7. L

hp victus 16 fps sorunu

knk 50 ile 60 derece arası sadece
  8. L

hp victus 16 fps sorunu

daha yeni aldım rdr 2 70 fpslerde oynuyordum şuan daha da düştü valorant ta 250 fps alıyordum şimdi 58 oldu fps kısıtlamaları kapalı olmasına rağmen
  9. L

uncharted nasıl türkçe dublaj bulacam

uncharted da türkçe dublaj yok
  10. L

Uncharted Türkçe Dil Yok

oyununu indirdim ama türkçe dublaj olmadığını fark ettimtürkçe nasıl yapacam
  11. L

sims 4 orijinal iken ucretsiz dlc nerden yukleyebilirim

sims 4 orijinal iken ucretsiz dlc nerden yukleyebilirim birde virüs var diye tedirgin oluyorum bi fikriniz var mı
  12. L

spider man remastered türkçe yama

yok knk bulamadım ne siteyi nede herhangi bir tr yamayı
  13. L

spider man remastered türkçe yama

spider man remastered tr yama bilen var mı güvenilir olanından bir çopu virüslü olarak görünüyor
  14. L

korsan oyun yuklerken cpu ısıması normal mi

laptop knk inerken fanlar fena ses çıkarıyordu bende bir sorun olduğunu düşündüm i7
  15. L

pc yeni knk 1 ay olmadı 1717051561 repack knk dediğin gibi
  16. L

korsan oyun indirdim kurarken cpu ısısı çok artmaya başladı bende korktuğum için ıptal ettim
  17. L

capcut pro ve canva pro

bu uygulamalar pahalı olduğu için alamıyorum crack bilen var mı
  18. L

Fitgirl torrentoyunindir sitelerinde virüs var mı ?

bunada virüs dedi defender bile indirmeme izin vermedi
  19. L

Fitgirl torrentoyunindir sitelerinde virüs var mı ?

https://www.utorrent.com/intl/tr/desktop/compare/ bunun ücretsiz olanını indirdim virüs total virüs olduğunu söyledi
Geri