Arama sonuçları: *

1. Z

Windows 10 mavi ekran hatası

Selam, olayı baştan açıklayayım. Dün video izlerken sebepsiz yere mavi ekran hatası aldım ve tekrar açtım sistemimi herhangi bir sorun yoktu. Ve bugünde yine video izlerken bilgisayar kitlendi fakat mavi ekran hatası almadım. tekrar açtığımda sistem sürekli açılıp kapandı fişi çekip bekledim...
  2. Z

Lossless Scaling uygulaması gt 1030 da çalışır mı ?

steamde Lossless Scaling adlı uygulama var ekran kartım gt 1030 sizce işe yararmı uygulama
  3. Z

Sonoyuncu kasıyor ve drop giriyor

Herkese selamlar. sorunum başlıktaki gibi sonoyuncu launcher da fps im diğer oynadığım craftrise da 700 ila 900 fps alıyordum fakat bu client de 200fps i zor görüyorum. Ayrı olarak 4gb ram veriyorum oyuna
  4. Z

Yardım Gamepower fujin kulaklık driver sorunu led yanıp sönüyor kulaklığı görmüyor

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. sorunu çözemediyseniz anakart'ın sitesindeki ses sürücüsünü yüklemeyi deneyin ben bu şekilde çözdüm.
  5. Z

Mavi Ekran Windows 10 mavi ekran analizi

Teşekkür ederim hocam beni aydınlattığın için.
  6. Z

Ekran kartı sürücüsünü kaldırmadan üstüne kursam kendisi eski sürümü kaldırmıyormu ?
  7. Z

Turbox gt 1030 2gb
  8. Z

Herkese acık yaptım.
  9. Z

Az önce bilgisayar kasası'nın üstüne kulaklığımı koydum ve mavi ekran hatası aldım bu kulaklıkla ilgilimi Minidump ; https://drive.google.com/file/d/1HK0CT3sHb91SdaN7emgDOXDSRtkgsO-h/view?usp=drive_link
Geri