Arama sonuçları: *

1. M

BİLGİSİYARIMIN DONANIMLARINI GÜNCELLEYECEĞİM ÖNERİ.

Çok teşekkür ediyorum.
  2. M

iyice bir inceleyeceğim. Monitorun biri bu diğeri gamepowerın da modelini valla tam hatırlamıyorum o da 144 hz. komple satıp tek monitorlu iyi bir şey almak en mantıklısı gibi geliyor. Bahsettiğiniz sistem için bu gece bir araştırma yapacağım kasa içerisine eklemelisin dediğiniz veya ram vs...
  3. M

Anladım çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için.
  4. M

monitorler falan 2 monitor var elimde komple setup olarak dedim ya :D 1716927586 almısken komple monitorleri de sıfırdan alırım muhtemelen 1716927702 öneri olarak gösterebileceğin bir sistem var mı ? ortalama 50.000 e cıkabilirim gibi gorunuyor.
  5. M

Evet mantıklı ona bakıyordum. Elimdeki sistem 4 . senesine girdi. Yani ortalama bir bilgisayar her türlü oyunu oynatıyor da bana yetersiz gelmeye başladı. toplam 20 25 bin civarı eder gibi belki daha fazla inanın güncel fiyatlardan bihaberim.
  6. M

Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarımın donanımlarını güncellemek istiyorum. Sıklıkla oyun oynarım fakat işim gereği Adobe ve Microsoft 365 uygulamalarını da kullanıyorum. Her şeyden önce kesinlikle ssd, ram ve işlemci ye ihtiyacım oldugunu biliyorum 8 GB RAM mevcut bilgisayarda. 30.000-35.000 TL...
Top Bottom