Arama sonuçları: *

1. S

🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

günlük işlem görevi bende gözükmüyor aynı sorunu yaşayan var mı
  2. S

❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Horizon 360mm SIVI SOĞUTUCU 1750 TL

teşekkürler aldım ama ilk iyzico ödemesinden 500 yollamadı 850+400 indirimli alabildim
  3. S

🔥İndirim 11,5₺ Whiskas Sığırlı Poşet Yaş Mama 85 G

onur market olması lazım dükkanın içerisindeydi kokusundna falanda anlamamışlar sanırım. genel olarakta bu markayı verdiğimde tuvaleti vs ekstra kötü kokuyor ve biraz daha ishal kıvamında oluyordu
  4. S

🔥İndirim 11,5₺ Whiskas Sığırlı Poşet Yaş Mama 85 G

geçen kedim zehirlendi aynı markadan
  5. S

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

sert baskı yapıyor kafam biraz büyük bence sürekli kafada kullanılabilecek bir ürün değil
  6. S

Kolumdaki iz nedir geçer mi?

ani büyüme olduğu için çatlak olmuş biraz zaman geçince beyazlar derin çatlamış yani
  7. S

Yardım CS 2 Tam Ekran 1280X960 Yok

normal cvt yapmısım
  8. S

manuel kısmını cvt yaparak deneyin 1440x1080 bende sizdeki gibi benzer sorunlara yol açmıştı cvt yaparak çözmüştüm
  9. S

amdnin uygulamasından çözünürlük ekleyerek çözebilirsin
  10. S

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

ps bağlantısı var gözüküyordu sanırım farklı bir bilgi mi mevcut
  11. S

Ryzen 7 5700x3d ısınma sorunu

pbo2 tuner indirip çekirdekleri -20 -30 deneyerek undervolt yaparsan güzel sonuç alırsın
  12. S

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

Valla bende 2-3 derece sicaklik artti yuk altinda ve daha sesli calisiyor anlatilanlar gibi degil
  13. S

ben geçtim değmedi
  14. S

🔥İndirim 600 gram Dana Sucuk 200TL

konu 5 şubat 2024
  15. S

❌İndirim Bitti! Asus RX 6750 XT Dual OC 12.959TL

kartta 2 mod var performance ve quiet modu kartın üstünde switch olarak onu quiet moda alırsanız fan ayarı yapmanıza gerek kalmaz coil whine aynı şekilde bende de var.
  16. S

ilk alışveriş 300tl kampanyasına katıldığımızda kampanya için geçerli mağazalar yazıyor altta gaming gen tr sitesi gözükmüyor baya site/marka var ama gaming gen yok sanırım orada geçerli değil.
  17. S

id cooling se 224xts var alsam mı acaba fiyat çok uygun
  18. S

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Standı

teşekkürler sizde modeller yazıyor bunda sadece d5 yazıyor ve north bayounun kendi sitesinde arattığımda dahi böyle bir model yok bilemedim f80 yazaydı bari kutuyu ve şeklini google lens ile arattığımda da 1 veya 2 tane görebildim ki onlarda sahte olduğundan şüphelenilmiş ürünler
  19. S

hocam sizin aldıklarınızın üstünde marka modeli yazmayan var mıydı bunda aynı model bile yazmıyor
  20. S

ben 2 gün önce aldım farklı bir ürün geldi ürün adı d5 olarak yazıyor ama hiçbir yerde bilgi bulamadım modelle alakalı
Geri