Arama sonuçları: *

1. S

Max. 22.000 Tl bandında grafik işleri (ps,illus, vs.) için laptop

Selamlar herkese, Max. 22.000 TL bandında grafik işleri (ps,illus, vs.) için laptop arıyorum. Not: Ram en az 32 gb olmalı. Şimdiden herkese teşekkürler.
  2. S

Yardım Bilgisayar SSD Görmüyor Acil

Merhaba, Geçenlerde bilgisayarım aniden kapanıp yeniden başladı ve açılırken reboot and select hatası verdi. Boottan baktığımda SSD nin ismi SATAFİRM S11 di. Şimdi USB ile format atiyim dedim burda ssd gözüküyor ama içinde dosyalar olduğu için formatlamak istemiyorum. Başka çözümü var mıdır ?
  3. S

Yardım Bilgisayar ssd yi görmüyor

Hangisi seçmeliyim SSD yi görmesi için.
  4. S

Daha denemedim yarın deniyicem. Birde firmware yüklersem içindekiler silinmez değil mi?
  5. S

Tamamdır teşekkürler 1645122745 Bu linktekini yüklesem olur değil mi ?
  6. S

Pny 480 GB ssd
  7. S

Bootdan kontrol ettim başka bir şey seçili değil fakat ssdyi satafirm s11 olarak görüyor ismi farklı ve herhangi bi önyükleme işlemi yapmadım yani format felan atmadım hiç
  8. S

Merhabalar , bilgisayarım birden kapandı ve tekrar açılırken reboot and select proper boot device or vs vs. Diye hata verdi. Windows’um ssd ye yüklü ve sanırım görmüyor ssd yi. Yardım ederseniz sevinirim çok acil. Anakartım da msi.
  9. S

MAX 350 TL BÜTÇE GAMİNG MOUSE

Selam herkese. 350 TL'ye kadar bütçem var. Gaming mouse arıyorum. Elim ortadan biraz daha büyük. Pençe tutuş şeklim var. Kullandığım mouselar everest sgm x7 ve sgm x7 proydu. Yardım ederseniz sevinirim.
  10. S

İnternet var ama yavaş ve youtube açılmıyor

İnternetim bir anda yavaşladı yani oyunlarda sıkıntı yok ama google da bir şey arattığımda yavaş geliyor sonuçlar ve youtube açılmıyor. Operada da aynı sorun oldu o yüzden chrome geçtim ama aynı şekil burda da oldu.
  11. S

PHP ÖDEVİ YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Arkadaşlar selamlar İKİ BOYUTLU İSTEDİĞİNİZ İSİMDE BİR DİZİ TANIMLAYINIZ. BOYUTLARI SATIR SAYISI: 5, SÜTUN SAYISI : 4 OLACAK ŞEKİLDE. YAZACAĞINIZ (PHP) KODLARDA BU DİZİNİN TAMAMINA İSTEDİĞİNİZ SAYILARI ATAYINIZ. DAHA SONRA DİZİNİN SATIR VE SÜTUNLARINI AYRI AYRI TOPLAYIP DİZİYLE BİRLİKTE EKRANA...
  12. S

500 GB WD BLUE bedava HDD

evet araştırdım bütün sitelerde öyle. takınca programla denerim bide. 1617953778 5900 RPM olsa oyunlar da etki yaratır mı ? daha yavaş açılması vs. vs.
  13. S

Biliyorum fakat takmadan nasıl öğrenebilirim diye sormuştum. Teşekkürler yine de.
  14. S

Hastanede çalışıyorum boşta bir sürü 500 GB WD BLUE HDD var. 2 tane aldım. (Abim İT Müdürü o verdi). İyi midir , hızı felan nasıl kullanan varsa yazabilir mi ? Birde bunun kaç RPM olduğunu nerden öğrenebilirim takmadan? İnternete modeli yazıyorum 7200 çıkıyor.
  15. S

Yardım CS:GO Faceit hesap bağlama

Arkadaşlar selamlar şu anki Steam e-postamla önceden bir sürü hesap açmışım ve faceit girdiğimde önceki hesabım açılıyor. Faceitten hesap değiştirebilir miyim ya da önceki steam hesaplarını silebilir miyim ?
  16. S

Yardım anakartta hdmı dvı vga ile hdmı dvi arasındaki fark

DVI kullanmanı öneririm bazı monitörlerde HDMI ile belli hz alabiliyorsun. DVI da öyle bir sıkıntı yok
  17. S

Yardım En Kârlı Kripto Para Tekniği

Al sat daha karlı Golden cross yöntemini öğrenirsen kısa vadeli al sat yaparak daha fazla kazanabilirsin
  18. S

Yardım valorant da maximum performans

izleyebilirsin
  19. S

Ryzen 5 3500x+GTX 1650 Sistem Nasıl?

Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bende 1650s var rahat rahat oynatıyor burada tek değiştireceğim şey HDD olur. HDD yerin SSD alabilirsin
Top Bottom