Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Eski bozulan pcmin içindeki harddiskin içindeki resimleri kurtarmak

eski pcyi buldum evde kaldırmıştım içindeki harddiski pcye nasıl bağlayabilirim veya laptoba içindeki resimler pc bozulduğu için gitti sanıyordum kurtabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  2. S

Gta 5 son görevi tekrar nasıl yapabilirim

son görevi nasıl yapabilirim diğer sonlarıda oynamak istiyorum son göreveen 1 önceki soygun görevini tekrar yaptım ama yine aynı sona geçti
  3. S

Rampage sniper 7.1 kulaklık iyi midir

ürünün kullanma klavuzunda gördüm driver indirme yeri diye ama sitede yoktu linki hocam öle yazıp mi indireyim
  4. S

Rampage sniper 7.1 kulaklık iyi midir

yeni ulaştı elime kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? öncelikle direkt 7.1 mi geliyor yoksa sürücü yüklemem mi gerek birde kulaklık ayarlanmıyor sanirsam kullanan bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  5. S

İkinci el alın satım site öneriniz var mı

dolap
  6. S

20000 TL bu sistem alınır mı

vatandaki bitmiş stokları hocam güncellerler mi bilmiyorum ama ikiside denk sistemler zaten üstte yazdığım gibi
  7. S

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ama çok kasıyor

hocam pc özelliklerin iyi virüs yedin büyük ihtimal crack indirdiysen ondan bulaşmıştır eğer pcnde çok önemli dosyalar yoksa format en temizi antivirüs olarakda kaspersky ve malwerebytes öneririm
  8. S

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ama çok kasıyor

görev yöneticisinden cpu kullanımı yüzde kaç gözüküyor hocam bi ss atabilir misin trojen yemiş olabilirsin
  9. S

bunun soğutucusuda varmış iyi bir şey psu hakkında bilgim yok anakartda ileriye dönük şeyler için iyi olur hocam yükselebilirsen eğer update vs yapmak için bu sistemde güzel bütçen varsa 1tb a yükseltebilirsin özelleştirmesi pahalı ise 500gb halinde al gaming gecesinden falan uyguna 1tb m2...
  10. S

göremedim hocam attığınız sistemi
  11. S

20.000 TL hazır sistem tavsiyesi

işlemci soğutucusu kule tipi işlemcinin fazla ısınmasını önlemek için
  12. S

HOİ4 yeni güncelleme hakkında

tatlı bi zorluktaydı şimdi imkansıza yakın 2 3 kez denedim olmuyor
  13. S

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-pro-h610m-e-1-tb-m-2-ssd-16gb-ram.html kaçırma derim bunu hemde 1tb 1731861606 @us3r sende bir bak derim hocam
  14. S

yunanı edersin hocamda ingilizede çıkıp savaşı bitirmek zor
  15. S

yeni güncelleme ile birlikte ingilize buff gelmiş sanırım eskiden cok zorlamadan çıkartma atıp kolay işgal ediliyordu anakarasında çok ordu tutmuyordu güncellemeden sonra çıkartma atmakta zorlaştı hemde anakarasına çıksanız bile hemen birsürü ordu ile geri püskürtüyor kaç kere denedim hep öyle...
  16. S

11.11 e özeldi hocam şuan yok ama genelde 20k falan bulursunuz o civara
  17. S

hocam 5600 ve 4060lı sistemlerde kampanya hep oluyor genelde pazartesi günü 17bine vardı mesela kovalamak lazım kampanya
  18. S

alınmaz bence hem psu sıkıntılı hemde bu fiyata 4060lı alırsın
  19. S

Bu laptopa ne yapılır

buna uygun ram ssd falan nasıl bulabilirim hocam birde laptopdan hiç anlamıyorum rehber video nasil yapılır falan varsa bildiğiniz atabilir misiniz
  20. S

Bu laptopa ne yapılır

bunuda kim alır ki hocam atsan bozuk değil satsanda hem ne kadar eder hemde kim alcak
Top Bottom