Arama sonuçları: *

1. S

Qck+ mı qck heavy large mı?

Steelseries Qck Heavy Large özür diliyorum
  2. S

Qck+ mı qck heavy large mı?

Arkadaşlar 2 mousepad arasındayım Steelseries Qck+ ve Steelseries Heavy Large farkları nelerdir? cs oynuyorum.
  3. S

Çözüldü✓ CS2 adamlar parlıyo gibi

alta atınca fps düşüyo hocam oyunda 300 fps yukarı
  4. S

Çözüldü✓ CS2 adamlar parlıyo gibi

Merhabalar crossumun solunda adamın etrafında bakın parlak bi görüntü var ghosting gibi bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartı ayarlarından düzelir mi?
  5. S

Görüntü çok kötü çamur gibi

Display porta taktım ekran kartına usta
  6. S

Fsr açmazsam daha da kötü oluyor görüntü usta 1742730054 Çözünürlük en yüksekte düşüpe alırsam pikselleşiypr
  7. S

Merhabalar sistemimi şöyle yazayım; RX7800XT Ryzen 7 7800x3D msi pro anakart sıvı soğutucu 1 tb ssd Her şeyim iyi kısacası ama oyunlarda çamur gibi görüntü alıyorum piksel piksel 180hz free sync monitörüm var Ötneğin AC Shadows çıktı oynuyorum görüntü inanılmaz kötü nerede ekran kartı ayarı...
  8. S

Bulanık Görüntü Yardım

Ekran kartı: RX7800XT İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Valorant oynuyorum. Mouse ile hareket edince görüntü bulanıklaşıyor üst kısımlar arka kısımlar vs. aşırı rahatsız ediyor kasıyor gibi gözüküyor. Ekran kartı ayarlarını YouTube’da ne varsa nasıl gösterdilerse denedim düzelmiyor. Ne bir darboğaz ne...
  9. S

Wraith W75 vs Madlions MAD68 R

Bir süredir klavye almak istiyorum fakat bu iki klavye arasında emin olamıyorum. Wraith W75-Madlions MAD68 R Bilgisi olanlar beni bu konuda aydınlatabilir mi araştırdım fakat algılayamadım. Şimdiden teşekkür ederim!
  10. S

Steelseries apex mini pro wireless RGB Sorunu

Daha alalı 1 hafta oldu ledler yanmıyor şuanda nasıl düzeltebilirim fabrika ayarına dönme falanda yok prism uygulamasından değişmiyor her şeyi denedim rgb ışıkları yanmıyor klavyeni 1732882280 sadece illumination smart mode açınca çok az ışık geliyor basınca klavyeye 1732882850 ve artık ikinci...
  11. S

Yeni bilgisayar tavsiye

Merhabalar Ryzen 7 7800x3d RX7800XT Ryzen 5 7500F RTX4070Super 2 Sistem karşılaştırıldığında hangisi daha yüksek fps verir 1080P de?
Geri