Arama sonuçları: *

• Users: alcin
  • Order by date
  1. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Merhaba, Gaming gecesinden "https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-rgb-32gb-2x16gb-ddr5-7200mhz-cl34-gaming-ram-fiyati-69750/" ürününü satın alacağım. Gigabyte A620M H anakart ve Amd Ryzen 5 7500F işlemci ile uyumlu mudur?
  2. A

7700 XT için uygun parçalar

Maalesef yakın zamanda yeni bir kasa aldım ve 240mm kasa için uygun değil. Ama yine de yorumunuz için teşekkür ederim. 1717368938 Yorumunuz için teşekkür ederim, dediklerinize dikkat edeceğim.
  3. A

7700 XT için uygun parçalar

Merhaba, Yakın zamanda bilgisayarımdaki bazı parçaları yükselttim. Bu yüzden sıfırdan hazır bir sistem alamıyorum. O yüzden geri kalan parçaları da yükseltmek istiyorum. Youtube üzerinden biraz araştırma yaptığımda, benim ekran kartıma sahip sistemlerde genel olarak aşağıya bıraktığım parçalar...
  4. A

The Last Of Us Part I sürekli gölgelendiricileri tekrardan indiriyor, neden?

Merhaba, The Last Of Us Part I oyununu steam üzerinden oynuyorum ve oyunu her açtığımda gölgelendiricileri tekrardan indiriyor. Bu sorun neden kaynaklı ya da nasıl düzeltebilirim, bilen biri var mı? Ek olarak, belirtmem gerekirse oyunu toplam üç kere açtım. Üçünde de gölgelendiricileri tekrar...
  5. A

7700 XT için kasa önerisi

Alınabilecekler listeme ekledim hocam, tekrardan öneri için teşekkürler.
  6. A

Öneri için teşekkürler, inceleyeceğim.
  7. A

Başka kasa önerebilecek arkadaşlar varsa ve önerirlerse çok sevinirim, teşekkürler.
  8. A

Önerin için teşekkür ederim, inceleyeceğim.
  9. A

Hayır, bu model https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-7700-xt-pulse-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-49031?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwx-CyBhAqEiwAeOcTdQd3bUa1OxYeKk57kivE_eL1A-LOCZoJ4CvnUFNfgsYVtPjA2YEjfxoCkC8QAvD_BwE
  10. A

PSU'yu henüz kullanamadım kasa yüzünden, o yüzden bilmiyorum.
  11. A

Merhaba, Yakın zamanda "Sapphire Pulse Radeon RX 7700 XT" ekran kartı ve "FSP Hyper Pro 700W 80+ Bronze" güç kaynağı satın aldım. Bu bileşenler mevcut kasam için fazla büyük. O yüzden yeni bir kasaya ihtiyacım var. Bu noktada da sizlerden tavsiye almak istiyorum. Önerebileceğiniz 2000-3000TL...
  12. A

7700 XT için PSU önerisi

Merhaba, Başlıktan anlaşılacağı üzere 7700XT için PSU önerisine ihtiyacım var. En fazla 3500 lira bütçe ayırabilirim. Ayrıca, ileriye dönük bir PSU önerirseniz sevinirim.
Geri