Arama sonuçları: *

1. E

Windows düzgün yüklenmemiş gibi duruyor

Arkadaşlar selam pcde binance kripto borsasını indirmeye bastığımda bilgisayar kapandı ilk başlarda ekran gelmiyordu sonradan bu ekran geldi windows bozuldu sanırım format atmaya basladım yüzde 11 den sonra yine kapandı şimdi ekran gelmiyor nasıl düzeltebilirim
  2. DONANIM ARŞİVİ DAG-10

DONANIM ARŞİVİ DAG-10

AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB BitFenix ARES 600W 80+ Tempered Glass Kasa CORSAIR 16GB Vengeance 5200Mhz CL40 DDR5 X2 GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutma Kingston 1TB NV2 Gen4x4 NVMe M.2 SSD Sorunsuz...
  3. E

Yeni sistem aldım uygulamalar açılmıyor

Nasıl yapıcam açtıktan 30 sn sonra falan kitleniyo pc 1717353693 Windows güncellemeside bu şekilde 25 te kaldı
  4. E

Yeni sistem aldım uygulamalar açılmıyor

Yeni pc topladım aldıgım yer windows güncellemelerini yap dedi fakat güncelleştirmeleri denetle yerine geliyo 99 da kaldı herhangi bir uygulamata bastıgımda mavi yükleniyor simgesi cıkıyo kapatamıyorum ctel alt del yapamıyorum sorun nedir windows update yapmadıgı için mi oluyodur bu
  5. E

işlemci fps drop sorunu

bilgisayar kuzenimin bilgisayarı 2,3 sene once aldık az once bılgısayarında fortnıte gırdım ve baya bı drop sorunu var işlemcıye fan mı yetişmiyo diye sıcaklıgına baktım normal gibi duruyo termal macunu hıc degıstırmemıs sızce sorun nedır
  6. E

vulcan 7500f alınır mı

öneriniz var mı sogutucu için
  7. E

vulcan 7500f alınır mı

peki bu şart mı alırım sıkıntı yok ama cs valo fortnite için ne kadar ısınabilir
  8. E

vulcan 7500f alınır mı

bu civarlar fazlada cıkmak istemiyorum cunku oynadıgım oyunlar cok performans isteyen oyunlar değil
  9. E

vulcan 7500f alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/359837/vulcan-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şuan bu fiyata alınabilecek en iyi pc bumu yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom