Arama sonuçları: *

1. H

Islemci Anakart Tavsiyesi

MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel H310M Anakart, DDR4 Bellek, LGA 1151, 2666 MHz, VGA, DVI-D, HDMI, USB 2.0, USB 3.0, PS/2 Combo https://amzn.eu/d/0Jt7srt. Bu mu acaba bahsettiğiniz 1726505060 Attığım linkteki ürün açıklamasında 8/9.nesil ile uyumlu yazıyor ama lga soket, birde h110m var 7.nesile...
  2. H

https://app.hb.biz/BpunGCfaLQPO kimi yorumlarda 7.nesil ile uyumlu yazıyor kimilerinde değil
  3. H

I5 7400 işlemci,ddr4 ram var,anakartım yandigi için yenisi alacağım(msi b250m vardı) hangi anakarti tavsiye edersiniz,asus H310m nasıl ?
  4. H

Masaüstü Bilgisayar Açılmıyor

Edit:Güç düğmesine basınca anlık anakartta kırmızı isik yanıp sönüyor tek seferlik
  5. H

Arkadaşlar tam olarak neyin arıza verdigini nasıl anlayabilirim yardımcı olabilecek biri var mı ? @Emre Zengin hocam sana zahmet bakabilir misin konuya müsait olunca
  6. H

bilgisayarı acik bırakmıştım dosya yüklerken döndüğümde kapanmış halde buldum psu ile ilgili olabilir mi sence tuştan ziyade anakart vs yansa heralde güç giderdi yinede
  7. H

Bilgim yok dostum ama risksiz basit birseyse kendim yapmak istiyorum servise götürmek yerine
  8. H

Yaptım yine aynı ama kabloyu takarken cızırtı sesi geliyor yinede yuva girisinden,psu ile ilgili sıkıntı yok sanırım.
  9. H

Herhangi bir hareket ettirme durumu olmadı aslında sikinti kablolardan olabilir mi yinede
  10. H

Düne kadar calisirken şu an güç düğmesine basınca hiçbir şekilde tepki vermiyor, kasa arkasından on/off yapmama ve kabloları kontrol etmeme rağmen değişen bir şey olmadı. Sorunun neden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim? Anakart modelini hatirlamiyorum ama B450M olmalı.
  11. H

Battlefield 2042 FPS drop

Yani diğer oyunlarda sikinti olmadığı için oyunla ilgili problem var diye düşündüm bende de fps yuksek ama %99 çok inişli çıkışlı o yüzden drop yapiyor Reis işin saçma yani oyunu tam ekran değilde borderless yapınca drop azalıyor niyeyse bende çözemedim bu arada bende işlemci de tam yükte değil...
  12. H

Çözümü yok yanlış anlamadıysam gpu'yu çok az kullaniyor oyun
  13. H

Ultra, high, medium, Low her ayarda bütün DLSS kalitesiyle denedim; FPS her zaman 100'ün üzerinde olsa da %99 FPS 20 30 arası geziyor bu da FPS düşmesi yapıyor sıkıntı işlemcide mi yoksa oyunda kronik hata mı var acaba? 32gb Ram I7 13700HX RTX4070M
  14. H

Windows 11 Retail Key

Merhaba;windows 11 pro için retail key aldım, microsoft hesabıma entegre olup olmadığını nerden görebilirim ?
  15. H

Acer Helios Neo 16 FPS Drop

Baştan DDU ile kaldırıp yüklemek mi lazım yine daha geçen yapmıştım direkt üstüne kurabilir miyim
  16. H

Hizli kurulum ile tamamladım ne gibi fark yaratıyor baştan kurayım olmadı.
  17. H

Ddu ile yeniden yükledim driver'ı,değerler böyle gozukuyor rdr2 ultra için, ekran kartı nasıl 2 watt çekiyorsa artık bir sıkıntı var sanırım
  18. H

Yok baktım %80 nvidia kullanılıyor experiencede sıkıntı var galiba
  19. H

Hocam rdr2 ultrada da bu şekilde neden bilmiyorum ama ekran kartı kullanımını gostermiyor
  20. H

RDR2 "We couldn't sign in you automatically" hatası

Steamdan acinca otomotik baglanmanin yolu yok diyorsun yani
Geri