Arama sonuçları: *

1. A

Teksas katliamı 2022 leatherface

Bildiğiniz gibi Teksas katliamının 2022 de çıkan bir filmi var ve bu filmde 1974 deki tek sağ kalan sally o görüyoruz fakat Sally leatherfacenin yanına gidince beni hatırladınmı diyor leatherface ise odadan çıkıp iki kıza saldırmaya gidiyor benim anlamadığım şey normal leatherface 1939 doğumlu...
  2. A

Yardım İkinci el alınan ekran kartından görüntü gelmiyor

Sorun anakarttaymis sorun giderildi.
  3. A

Epic games ark sorunu

EPİC GAMES ARK SURVİVAL EVOLVED BOZULMUŞ: arkadasla oyuna gircektik oyunu indirdik neyse girdik her zamanki olan sağ üstteki kart boştu ve ayar yapınca oyun çöktü oyunda tek oyunculu veya girmeyi denedigimizde ne primalgamedatalar iniyo ne başka bişey bu sorun sizdede oldumu ben ve arkadaşımda...
  4. A

Hasar almış olamaz evet eski kartimdada dönüştürücü kullaniyorum
  5. A

Knk az önce arkadasımin PC de denedim görüntü geldi ve gayet sağlıklı calisiyo ama benim PC de olmuyo anakartımız aynı
  6. A

Eski kartı taktım ddu ile driveri sildim bios update attım hala siyah ekran
  7. A

Click sesi geldi ondan eminim ama şöyle bir durum var eski ekran kartını takınca görüntü geliyor
  8. A

Evet ama dönüştürücü ile kullanıyorum iki ayrı dönüştürücü denedim kafayı yiycem artık bir display portd dönüştürücü denedim bir HDMI dönüştürücü
  9. A

Ve tüm fanlar LED vesaire iyi çalışıyor ama görüntü yok
  10. A

Yeni bir ekran kartı aldım ikinci elden GTX 1060 furmark ve oyun testleri yaptım sağlamdı eve geldim hemen taktım ,6 pin kabloyu felan görüntü gelmedi anakartım Asus B450 MK II PRİME
  11. A

UE4 sürekli crash veriyor

Öncelikle sakin ol ue4 oyunlar genellikle eskidir driverlerin güncelmi
  12. A

Bilgisayarımın içine su döküldü

Bugün biraz önce sadece HDMI ve güç kablosunu takıp açmayı denedim anakartın ışıkları vesaire yanıyor fakat power tuşuna basıyorum açılmıyor
  13. A

Sağımda
  14. A

Bugün yarım saat balkonda tutup içeri geri aldım 1743865972 1743866031
  15. A

Sıcak hava vb şeyler tutmadım yani balkonamı bırakmalıyım yaşadığım şehir soğuk olduğu için nem yapma ihtimali varmı yani?
  16. A

1743864978 Dün gece o anki adrenalinle ekran kartını Rami çıkardım iyi bir kurulama yaptım şimdi bios pilini söküceğim cevabınız için teşekkür ederim
  17. A

Dün gece ters bi şekilde bıraktım bugünde kalorifere dayadım kasayı fön tutmak mantıklı değil su yayılabilir 1743863991 Bekliyorum
  18. A

Dün gece 2 de valorant oynuyodum birden flick atarken elim suluğa çarptı su kasanın içine döküldü o an hemen PC yi kapattım şalteri kapattım kabloları çektim üstündeki suları peçeteyle aldım beklettim ne yapabilirim
  19. A

Pc oyun oynarken kendi kendine kapanıyor

Ben termal macun sürünce düzeldi düzelir inşallah
  20. A

Pc oyun oynarken kendi kendine kapanıyor

Kendin değiştirebilirsin anlamıyosan da götürebilirsin 5 saniyelik bir işlem
Geri