Arama sonuçları: *

1. undnaf

Hyperx cloud 3 kulaklıktaki ses sıkıntısı

Merhabalar. Hyperx cloud 3 kulaklığımda sesi açmaya başladıgımda kulaklıktan sağ ses vermeyi kesiyor. Sol da ise sıkıntı yok. Ses kartım yandıgı icin hyperxin kutuda verdiği kabloyu kullanıyorum. Sıkıntı tam olarak nedir?? GÜNCELLEME: kulakıgın arkasından sesi acınca cızırtı sesi geliyor ve...
  2. undnaf

Çözüldü✓ Frangpunk isimli oyun google da site acıyor?

cmd oto acılıyor ve logitech uygulaması sadece
  3. undnaf

bitdefender ve avast ile arattım
  4. undnaf

bir tane antivirus ile arattım temiz cıktı. Sonra silip başkasıyla arattım o da temiz dedi
  5. undnaf

Bugun pc yi her actıgımda cmd acılıp kapanıyor sonra beni frangpunk diye bir siteye atıyordu. Arastırdım bu bir oyunmuş. Steam kütüphanemde bile yok ama her google actıgımda bu siteye atıyor. Nasıl cozebilirim bu bir virüs mu?
  6. undnaf

Usb siz format atma nasıl olur?

İLk defa format atacağım ve internette usb siz format videolurunu gördüm. Acayip basit geldi. Bu yöntemle format atsam usb li den farkı oluyor mu veya herhangi bir zararı olur mu? ( format konusunda cahilim videoya da güvenemedim tam)
  7. undnaf

Çözüldü✓ Amd işlemci ve anakart almak istiyorum ancak hiç bir şey bilmiyorum :(.

Eski anakart çok bilmiyorum ısınıp ısınmadığını ama işlemci macunu olmasına rağmen yeterli biraz fazla ısınıyor
  8. undnaf

Çözüldü✓ Amd işlemci ve anakart almak istiyorum ancak hiç bir şey bilmiyorum :(.

Cevaplar için teşekkür ederim. :blobdance:.
  9. undnaf

Rtx 4060 lı ve intel i5 10400F li bir sistemim söz konusu. Ancak artık i5 10400F beni yalnız bırakmaya başladı. Yetmiyor gibi hissettiriyor. Bende yeni işlemci almak istedim ancak anakartımında intel 10. nesiller haricinde yükseğinin takılmadığını öğrendim. Chatggpt bana 12-13 bin ( max) lira...
  10. undnaf

Ucuz kamera önerileri?

twichte Facecam açma isteğim olduğundan kamera şart. Ancak sektörün ne fiyatlarını ne de kalitesine hakimim :( . Anlayan varsa özelliklerini söyleyerek ucuz ve kullanışlı önerileri olursa sevinirim.
  11. undnaf

Twich vergi sistemi nasıl işliyor?

Twichte basit yayınlar açmak istiyorum :D. Ancak vegi sisteminin nasil işledigini hicbir sekilde bilmiyorum. Bilen varsa soylerse cok iyi olur.
  12. undnaf

CS2 ve benzeri oyunlar için mousepad önerisi

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir mousepad almayı planlıyorum aklımda 3 tane logitech marka var. Bunlardan sizce hangisini almak daha mantıklıdır veya sizin önerdiğiniz mousepad var mı? ( mouse: logitech superlight x pro 2 ) Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad...
  13. undnaf

Ps5 li arkadaşımla oynayabileceğim oyunlar

Arkadışımın ps5 i. Benim pc im var. Ortak oynayabileceğimiz (fortnite hariç ücretsiz oyunlar nelerdir)?
  14. undnaf

Zula oyununda bağlantı koptu tekrar bağlanılmaya çalışılıyor hatası

Başlıkta yazdığım hatayı alıyorum. Her 20-30 samiyede bir yaşamıyor ve çok sinir bozucu. Bir süre sonrada atıyor zaten.
  15. undnaf

Zula tarzı oyun önerisi

Merhaba. Zula tarzı paytowin olmayan ancak mantığı benzer oyun önerileriniz var mı?
  16. undnaf

FORTNİTE TAYFA SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

bir daha alamıyorum muyum yani?. Kaç ay devam ettirmem şart peki. Daha doğrusu iptal derken nasıl bir iptal. Çok bilmiyorum oyunuda
  17. undnaf

FORTNİTE TAYFA SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Arkadaşlar merhaba. 80 tl bildiğiniz gibi fortnite tayfası ve skinler. 1000 vbuck falan veriyor. Arkadaşıma söyledim çok iyi işte falan diye kazıklıyoruz bildiğin adamları diye. Arkadaşım eğer 1 ay kullanıp yenilemez isen ceza mı alıyomuşum yoksa elimdikilere el mi koyuyormuş neymiş. Çok...
  18. undnaf

Çözüldü✓ Eski laptopu şarjda bırakmak.

Normal duruyor. Şişme olduğunu zannetmiyorum.
  19. undnaf

Çözüldü✓ Eski laptopu şarjda bırakmak.

2016 yılında asusun cıkarttığı laptopa fortnite indiriyorum. Cmd den ayarladim kendini 4 saat sonra kapaticak ve prizde. Biraz bağırıyor tabi. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
  20. undnaf

Steam oyun paylaşımı

Selam. Fc 25 aldım indirimdeyken ve agalarıma attım. 2 kisi hemen paylaşak falan dedi. Sistemi cok bilmiyorum. Sımdi mevzu söyle mi işliyor: Onlar hesabima girip oyunu indrecekler ve sonra kendi hesaplarina gectiklerinde benim aile paylasimi acik oldugundan onlarda oynayabilecek ayni anda bende...
Geri