Arama sonuçları: *

1. champagneqpr

30 35 K ARASI OYUN OYNATABİLCEK LAPTOP ÖNERİSİ

merhaba laptop alıcaktım oyun oynamak için . çok üst düzey oyunlar oynamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  2. champagneqpr

PS4 TE ALDIĞIM RDR2 PCDE OYNAYABİLİRMİYİM?

Merhaba PS4 te satın aldığım rdr2yi pcde oynayabiliyormuyum. Rockstar launcherda oyunlarım kısmında gozukuyor
  3. champagneqpr

GTA 5 100 FPS ALIYORUM AMA UFAK RAHATSIZ EDEN DROPLAR GİRİYOR

Merhaba. Gta 5 te tüm grafik ayarları ultrada iken fps 80 90 civarlarından bazen anlık 50ye düşüyor. sistemde 4060TI R5 5600 var. Sistemi yeni topladım bu fps değerleri bana az gibi geldi. Yardımcı olursanız sevinirim
  4. champagneqpr

2000 LİRA BANDINDA GÜZEL KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba. Kulaklık almayı düşünüyorum. Fiyat aralıgım 1500 2000 arası. Harici mikrofonum var. Mikrofonsuz olsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim İyi Forumlar
  5. champagneqpr

İTOPYADAN HAZIR SİSTEM ALDIM. PARÇALAR ARASINDA UYUMSUZLUK OLURMU

Çok sağol teşekkür ederim İyi Forumlar 1717080384 sağolun hocam teşekkür ederim
  6. champagneqpr

kargoya verildi hocam yorumlarınız için çok sağolun. dediğim gibi para problem değil
  7. champagneqpr

fiyatına bakmaksızın yorumlarınız ne olurdu
  8. champagneqpr

kargoya verildi hocam. para sorun değil. bu sistem oynadıgım oyunları rahat bir şekilde kaldırabileceğini düşünüyorum. fortnite csgo lol gibi online oyunlar oynuyorum. dediğim gibi iş temposu yüzünden çok fazla vakit geçirmiyorum bilgisayar başında. akşamları eve gelince kafa dagıtmak için aldım...
  9. champagneqpr

vatandakini almadım hocam. itopyadan aldım 1717079519 512 gb olmasını istemşyordum 1tb aldım. kingstonu daha once duymustum onu tercih ettim 1717079575 bios update nasıl yapılır bilmiyorum sistem geldiğinde bir sorun yaşarsam burda olacağım
  10. champagneqpr

evet monitor aldım hocam https://www.epey.com/monitor/viewsonic-vx2418c.html 1717079327 Stok fanı gönderiyorlarmış hocam. Ben bu sistemi youtubeden gorup özelleştirme yaparak aldım. Anakart ssd ve kasa haricinde bir şeye dokunmadım. videoda stok fan gonderiyoruz diyordu.
  11. champagneqpr

konudan biraz bağımsız soru sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama hazır sistemlerde işlemci ve ekran kartına termal macun sıkıyorlarmı? 1717078823 dediğim gibi hocam bilgisayardan pek anlamıyorum. bilgisayar geldikten sonrada parçalarla ugrasmak istemiyorum. Maddi anlamda problemim yok.
  12. champagneqpr

bir arkadaşım sistemi nereden aldıgımı sordugunda itopyadan aldım dedim. oda bende ordan almısıtm işlemci ve anakart uyumsuz çıktı dedi. bende dedim işlemciye göre anakart seçenekleri sunmuyorlarmı zaten dedim. içime bir kurt düştü size sormak istedim
  13. champagneqpr

hocam aldım bu sistemi. O sisteme bakınca biraz kazıklanmış gibi hissettim. Yoğun iş temposu yüzünden bilgisayarla pek vakit geçiremiyorum. Akşamları ve hafta sonu bir kaç saat kafa dağıtmak için bir bilgisayar aldım extrem oyunlarda oynamıyorum. Sistem sence iyi mi? hocam
  14. champagneqpr

Merhaba. Bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum. Bu parçalar birbirlerine uyumlumudur. Sizce nasıl bir sistem?
  15. champagneqpr

MSI MAG A600DN 600W RTX 4060 Tİ İÇİN YETERLİMİDİR?

abi bir şey daha sormak ekran kartı RTX 4060 TI VEN 3X 8G OC bu. biliyorum 8gb ekran kartlarına karşı bir kinin var ama uygun fiyatlıydı aldım. bu kartı nasıl buluyorsun?
  16. champagneqpr

MSI MAG A600DN 600W RTX 4060 Tİ İÇİN YETERLİMİDİR?

merhaba. yeni bir hazır sistem aldım 4060 ti için 600w yeterlimidir? bu psu yu nasıl bukuyorsunuz?
Geri