Arama sonuçları: *

1. ozgurbey1

Valorant Vct 2026 Kapsül Limited mi?

içerisindeki bıçak sonradan gece pazarı ya da pazara düşecek mi?
  2. ozgurbey1

🔥İndirim Rampage nova lcd ekranlı kasa 6399den 5999a inmiş

şu rampage yazısı resmen amatör gösteriyor. sadece logolarını koysalar bi marka ismi yaratana kadar keşke. ürün güzelde olsa "rampage" diye alası gelmiyor insanın.
  3. ozgurbey1

❌İndirim Bitti! LUFIAN erkek ayakkabı 500TL

tipi kel hocaya benziyor
  4. ozgurbey1

❌İndirim Bitti! 1100 TL Üzeri 1000 TL İndirim Kuponu 600 TL Üzeri 500 TL İndirim Kuponu

1 tane sipariş veriyim diye bakınırken millet 10 sipariş vermiş vay be. Bedava baklava için sıraya giren ve girmeyenler gibiyiz. 1 tane bile ürün alamadım.
  5. ozgurbey1

Tımarhanede 1 Gün Geçiriyorum

Ek: geçmişe dönük gss borcu adına param sgkya gitmiş ancak "bize bildirmediniz" şeklinde dönüş aldım ekstra 3 ayın daha faizini ödeyecekmişim.... vergi dairesi parayı yollamış ama bi de benim bildirmem gerekiyormuş. ŞAKA GİBİ
  6. ozgurbey1

Bence gerçek. Tımarhane gibi ülke.
  7. ozgurbey1

Dipnot: sabahtandır sgkyı arıyorum verdiği "12080" operatörü arıyorum kimse açmıyor. "diğer vatandaşlara hizmet veriyoruz sıraya girmek için 5'i tıklayın" diyor tıklayınca kamu spotundan 10-15 saniye sonra kapanıyor :D
  8. ozgurbey1

Temmuz ayında trafik cezası yedim, trafik cezamı iptal ettirdim. Ekim ayında ödeme yaptıklarını söylediler. 3 Ay uğraşıp zorla vergi dairesine ulaştım "paranızı sgk kesmiş kalanıda bizde kalmış tekrar yollayacağız (869 lira 31 kuruş)" dediler ( 8-69 LİRA 31 KURUŞ ) "Sgkım yok sadece gss...
  9. ozgurbey1

BU KOMBO İÇİN PSU YETERLİ Mİ

minimum 550, garanti olsun dersen 600.
  10. ozgurbey1

🔥İndirim Kumtel Konvektör Isıtıcı 2500W 28mt2 için 1.498TL

Günde 6 saat çalıştırsanız ayda çok rahat 1000 tl üstü yapıyor haberınız olsun.
  11. ozgurbey1

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Öyle y ayapacağım artık
  12. ozgurbey1

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Çevreye bakıldı kamera kaydı yok.
  13. ozgurbey1

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Evet tutanak tutmak zorunda oldugumu söylediler.
  14. ozgurbey1

Kaza! (Yapmadım Ama...)

O zaman rahatım. Ben dedim zorla tutanak tutturdular bir şey çıkar mı daha önce hiç bir olay yaşamadığım için.
  15. ozgurbey1

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Boya lekesi, çizik vs yok. yakından iyice baktık elle silince bu kadar gitti. 1767275659 Kapımın 50 metre ilerisinde oldu açacaktım büfeye uğrayıp çok büyük şanssızlık oldu kamera var normalde 1767275714 Söyledim zaten kabullenmiyor gurbetçi arkadaş. Yanındakileren biri oğlu diğerleri...
  16. ozgurbey1

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Dostlar dün akşam tek gidişli yönden önümdeki araba sinyal vermeden sola dar açıyla dönüş yaptı karşısından araba çıkınca (gidişli gelişli yola girmeye çalışıyordu gelen arabanın suçu yok ama dönen kişi sola geniş dönmeliydi ve sinyal vermeliydi) ani fren yaptı ve bende sağa kontra vererek ani...
  17. ozgurbey1

🔥İndirim Süvari Erkek Siyah Chelsea Bot - 1499TL

yine 47 47.5 numara yok. Arkadaş kaldık botsuz illa kötü tarz mı giyicez ya da 5 10k para mı bayılcaz
  18. ozgurbey1

❌İndirim Bitti! Hummel Spor Ayakkabı 2al 1öde 524₺

düztaban değilim, ayak işte ya ara sıra fırına kiralıyorum ekmek küreği olarak
  19. ozgurbey1

❌İndirim Bitti! Hummel Spor Ayakkabı 2al 1öde 524₺

Ulan hiç 47 47.5 indirime girmiyor hatta numarası bile yok
Geri