Arama sonuçları: *

1. A

Glorious gmmk 2 tuş çalışmıyor

Cihazın yazılımını kaldırdım tekrardan aygıt yöneticisinden cihazı kaldırıp tekrar taktım fakat sonuç yine aynı. Diğer bütün tuşlar çalışıyor fakat bu tuşlar çalışmıyor. Acaba yazılımda bu tuşlar için tuş ataması yapabilir miyim ?
  2. A

Glorious gmmk 2 tuş çalışmıyor

Klavye biraz önce elime ulaştı. ESC tuşu ve pagedown tuşu çalışmıyor. Yazılım kurulu. Kaldırıp tekrar kurdum sorun aynı. Ne yapabilirim fikir verebilir misiniz?
  3. A

SYKA kitap mağduriyeti

14/11/2022 üniversitenin binasının içinde sergi açmış set şeklinde kitap satan kişiler vardı. Bende okulun içindedir diye güvenmek durumda kaldım. Kitaplar okuma kitabi arkadaşlar. Bildiğimiz roman yani. Neyse bana standın oradaki eleman fiyatını söyledi 129 TL olarak ve ben 6 kitap sandım...
  4. A

Windows ses ayarı ile kulaklığın ses ayarı ayrı ayrı

Yapmak istediğim şey kulaklığımın kontrol tuşu üzerinden Windows sesini arttırmak istiyorum. Benim kulaklığım ile sesi arttırınca sadece kulaklığın sesi yükseliyor Windows sesini elimle ayarlamak zorunda kalıyorum. İkisini de kulaklığın tuşuna nasıl ayarlayabilirim? Nasıl anlatacağımı bilemedim...
  5. A

Ban yiyen GTA 5 hesabı

Tamam teşekkür ederim.
  6. A

Ban yiyen GTA 5 hesabı

Steam hesabına mı yoksa e postaya mı bir defa veriliyor. Benim bildiğim de e postaya geliyor sizin dediğiniz. Steam ile alakası oluyor mu orasını bilmiyorum.
  7. A

Ban yiyen GTA 5 hesabı

Arkadaşlar sorumu anlatıyorum mantıklı bir çözüm sunarsanız mutlu olurum. Şimdi benim bir steam hesabım var ve buna kayıtlı olan bir e posta adresi var. Ben GTA 5 aldığım zaman bu e postayı rockstar'a kaydetmem gerekiyor çünkü başka türlü girme şansım yok. Benim kayıt ettiğim e posta adresinin...
  8. A

Maksimum 3100 TL'ye Televizyon önerisi

Awox veya altus ürünlerini tercih etmem konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım ? sıkıntıdan kastım da ölü pixel veya ışık sızması gibi ? ayrıca hertz değeri benim için önemli bu markaları tercih etmem halinde teknik detaylarını nereden öğrenebilirim ?
  9. A

Kalite konusunda zaten şüphem yok samsung tarafında.Benim istediğim şey ekrandan fedakarlık etmeden kaliteli bir tv ye sahip olmak ama tavsiyen için teşekkür ederim. 1587502377 Göz attığım tvler arasında önerin için teşekkür ederim. 1587502526 Oyun seçmem aslında hoşuma gittikçe oyun oynuyorum...
  10. A

Oyun konusunda ileride konsol sahibi olursam konsolu bağlamayı düşünüyorum. Konsol da sorun yaşamazsam akıcılık konusunda o zaman alabilirim.Yoksa diğer türlü zaten masaüstü pc kullanıyorum televizyona bağlamam.
  11. A

Awox markasını daha önce kullanan birisini görmedim.Marka hakkında çok bilgim yok. 1587484751 Tavsiyen için teşekkür ederim.:) 1587484924 Tavsiyen için teşekkür ederim.Sizce Samsung 109 almak mı mantıklı vestel 127 mi ? Lg ürün kullanmak istemiyorum.
  12. A

Peki hertz konusunda görüntüde bir sorun oluşuyor mu ? Çünkü net bir hertz miktarı yazmıyor da.
  13. A

Ekran konusunda 109 cm küçük gelmesinden çekiniyorum.Ekran büyük olsun istiyorum hemde kaliteden ödün de vermemek istiyorum. Bu televizyonlar hariç başka bu fiyat bandında 4K televizyon da olabilir.İsmi cismi bilinmeyen markalar olmazsa iyi olur.
  14. A

Bu televizyonlar arasından sizce hangisini almam gerekir? Bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Top Bottom