Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Hangi Klavyeyi tercih etmeliyim?

bugün aula f75 max aldım istediğim renkte klavyesi vardı eğer mchose g75te olsaydı istediğim renk onu alacaktım pişman olmam umarım
  2. B

teşekkür ederim hocalarım fakat %60 klavye almayı düşünmüyorum 75 o olmazsa 68e okeyim o yüzden bunları beğenmedim mchose ace68e de bakmıştım bu arada ama g75 proyu daha çok beğendim
  3. B

75 tercih ediyorum ama 68de olabilir hocam
  4. B

3000 civarı düşünüyorum hocam maks 3200 falan zorlarım
  5. B

hocam renk olarak hoşuma gitmedi pek benim attıklarım arasında tercihin var mı peki?
  6. B

Uzun araştırmalar sonucu 3 klavyeye kadar indirdim seçenekleri bunlar arasından sizce hangisini almalıyım? Aula F75 Max - MCHOSE G75 Pro - Beast R75 HE PRO. Mchose almak istiyordum fakat istediğim renk seçenekleri yok o yüzden kararsız kaldım bu 3ü arasında. Yardımlarınızı bekliyorum.
  7. B

Çözüldü✓ F/P Gaming Klavye Önerisi

hocalarım biraz daha araştırdım bir tık daha bütçe yükselttim (~3000tl). Tr klavye olsun istiyordum ama o zaman seçenek çok daralıyor o kadar kasmaya gerek olmadığını düşündüm. Mchose Ace 68, Beast R75 HE Pro, Gameraider K1 HE, Madlions MAD68, Akko Fun68(60 olanlar küçük kalıyor), Aula F87...
  8. B

hocam arkadaşım bunu almayı düşünüyor bende düşünüyorumda acaba maks 3k olacak şekilde ne önerebilirsiniz taksit avantajı varsa o bütçelere çıkıp kendime de alabilirim klavye Türkçe olursa iyi olur
  9. B

aynen o şekilde o sorunu hallederiz tekrardan teşekkür ederim hocam alıp kullandıktan sonra güncelleme geçerim unutmazsam
  10. B

hocam çok teşekkür ederim inceledim hoşuma gitti almayı planlıyorum yakın zamanda. Tuşlar ışık geçirmiyormuş o sıkıntı sadece f/p olarak başarılı duruyor.
  11. B

f/p klavye arıyorum maks bütçem 2000-2500 tl. Türkçe ve mekanik/manyetik klavye olursa iyi olur. https://www.amazon.com.tr/Redragon-K617-klavyesi-yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1-destekler/dp/B09BVCVTBC?tag=web-desktop-anasayfa-21&th=1 ------...
  12. B

Çözüldü✓ F/P MOUSE ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM

temudan baktım vergilerle 1750tlye geliyor ama taksit olmadığı için mantıklı gelmedi bana. bunlar dışında daha iyi olur dediğin önerin var mı hocam?
  13. B

Çözüldü✓ F/P MOUSE ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum forumları biraz gezdim https://furylevel.com/furylevel-z1 ve https://www.trendyol.com/ajazz/aj159-pro-kablosuz-3-modlu-8k-26-000dpi-oyuncu-mouse-paw3395-sensor-rgb-manyetik-sarj-istasyonu-p-902260104 en çok önerilenlerdi 1.5- 2k seviyesinde f/p mouse lazım...
  14. B

Çözüldü✓ GTX 1650 Ti kod: 43 hatası için uygun driver

hocam belli bir süre geçmiş ama sorunu nasıl çözdünüz acaba
  15. B

Windows bu aygıtı durdurdu kod 43 Hatası

Ekran kartım kod 43 hatası veriyor. İnternette ne kadar çözüm gördüysem denedim ama hiçbirisi başarılı olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Driverları sil yükle yaptım kaç defa, bilgisayarı formatladım ama hala sonuç alamadım.
  16. B

2. el temiz 4060 ekran kartı önerisi

10.5kya 6800xt bulduk o olmazsa diğerlerine bakacağız yine hocam teşekkür ederim
  17. B

hocam arkadaş için bakıyoruz maks bütçe 10k dedi 2. elde daha uygunu da vardır illa ben maksimumu belirttim sadece
  18. B

10k bütçe ile temiz 4060 ekran kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum duruma ve fiyata göre 6650xt'de olabilir
  19. B

Çözüldü✓ HP Victus 16-d1015nt Laptopu için F/P minimum 1TB SSD önerisi olan var mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS7748F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 forumda dolaşırken gördüğüm bu SSD'yi aldım gayet uygun fiyatlı tam F/P ürünü tavsiye ederim
Geri