Arama sonuçları: *

1. bullwashere

"Redmi K60/POCO F5 PRO" Cihazım galiba brick oldu

bilen birisi yokmu
  2. bullwashere

mi hesabıma giriş yapıcam fakat daha giremeden klendi kendine yüklenme işareti çıkıyor sonra kapanıyor en son qpst ile qcn çıkarmıştım sonra twroden bişeyler silince böyle oldu
  3. bullwashere

merhaba bir gelişmeden bahsetmek istiyorum cihaza twrp ile bu "rom"u indirdim açıldı miui kurulum ekranı geldi sonra this device is locked birde kilit işareti geldi ardından cihaz hemen tekrar twrpye düştü nekadar açarsam açayım işlem yapamadan hemen kapanıyor @RevDeisDou varmıdır bir çözümü
  4. bullwashere

evet girilebiliyor dokunmatik bölümü çalışmıyordu twrpyi yaklaşık 300 defa geri yükleyince düzeldi şimdi denemek için flaş belleğe zıp rom atıyorum rom yükleniyor açılma kısmı geliyor sonra bir anda ekran kararıyor ve otomatik recovery moda atıyor oda çince oldugu için anlayamıyorum telefon...
  5. bullwashere

açtım hocam 1 gün önce kimse cevaplamayınca buraya açtım
  6. bullwashere

hocam yokmu kimse yardımcı oluın
  7. bullwashere

merhabalar cihazımda custom rom kullanıyordum bir anda ımeılerim null oldu imei atmak için magisk ve twrp kullanarak root attım sonra QPST ile qcn dosyamı çektim içine imeiyi yazdırdım fakat qcn dosyasını geri yükleme kısmında sorun yaşadım twrpden "/dev/block/bootdevice" bölümünü sildim diye...
Top Bottom