Arama sonuçları: *

1. D

Lighting kablo onerisi

Lighting to USB a sadece kablo olarak kaliteli bir şey onerevilecek var mı?
  2. D

Cougar Kasa Ve PSU Iade

boştayken ve yükteyken gibi bir fark olmuyor geneldee işte. opera açarken birden yapıp kesilebiliyor. Bazı günler daha yoğun oluyor coil whine çok farklı bir şey
  3. D

Cougar Kasa Ve PSU Iade

ben bunun coil whine olmadığına eminim hocam coil whine sürekli gelir ama bu daha farklı.
  4. D

Cougar Kasa Ve PSU Iade

onun dışındaki cızırtı çok rahatsızlık verici fanlar bile çok gürültülüyken sesi rahatlıkla duyabiliyorum
  5. D

Cougar Kasa Ve PSU Iade

hayır her zaman çıkan bir ses de değil. her zaman fazla güç kullanırken de çıkmıyor, pc kapalıyken farklı bir çınlama yapıyor. ayrıca daha önce aynı sebepten iade yapmıştım
  6. D

Cougar Kasa Ve PSU Iade

o tip bir şey. hatta bazen pc kapalıyken bile hafif bir çınlama yapıyor 1755769510 daha önce sadece psu değişmiştim bu sesten dolayı oradaki personel kabul etmişti
  7. D

Cougar Kasa Ve PSU Iade

Öncelikle iade hakkı ile ilgili bir başlık bulamadığım için bu başlıktan konuyu açtığımı belirteyim. Olay şöyle, yaklaşık 1.5yıl önce vatandan kasa ile psu kit olarak satılan cougar mx440 mesh almıştım ve bu süre içerisinde psu dan gelen anormal ses sebebiyle yalnızca psu değişimini yapmıştım...
  8. D

KASA RGB RENK DEĞİŞTİRME

Hocam konuyla alakasız kusura bakma ama eğer kasayi montajli gelen fanlar ile kullanıyorsan onların pwm kontrolünü yapabiliyor musun
  9. D

R5 7500F çok ısınır mı, düşük fiyatlı bir soğutucu yeter mi

Hayır hayır. Şuan piyasadaki en stabil işlemcilerde dur. Ama soğutucu markasını bilmiyorum o konuda başkaları yardımcı olabilir
  10. D

Öneri 1500₺ ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Kraken x lite galiba o. Modelini yazman lazım biz Google photos değiliz
  11. D

Çözüldü✓ 50k bu sisteme verilir mi ? şimdiden teşekkürler

240mm yetmeyebilir. Ayrıca 7800x3d öneririm
  12. D

1000 tl ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Merhabalar. 1000 tl ye kadar kulakiçi kablosuz kulaklık arıyorum. Silikon uçlu olursa daha iyi olur. Piyasada artık pek kalmamıştır ama konfor benim için önemli. Ses kalitesi ortalama bir müzik dinleyicisine yetecek kadar olsa yeter. Şimdiden teşekkür ederim
  13. D

rx 7700 XT ekran kartında valoranta düşük fps alıyorum

hocam valo vew tüm fps oyunlarında işlemci çalışır. problem varsa işlemcidedir.
  14. D

SUNRISE-4070TISUPER alınır mı?

isterseniz başkalarına da sorun 360 lazım ona. ayrıca ısınan bir işlemci olup olmaması önemli değil yük binince her işlemci ısınır.
  15. D

SUNRISE-4070TISUPER alınır mı?

240 mm sıvı soğutucu o işlemciye yetmez
  16. D

1500 1700 tl oyuncu kulaklık önerisi

Merhabalar. 1500 1700 tl arası kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum. Benim için rahatlık ve mikrofon performansı ön planda. 7.1 iyi çalışırsa daha iyi olur. Ben asus tuf h3 7.1 modelini beğendim sizin önerileriniz nelerdir?
  17. D

WİN 11 Restart Hızım Normal Mi?

anakart msi b760 2 tb samsung 980 pro m2 ssd var
  18. D

WİN 11 Restart Hızım Normal Mi?

i7 14700KF işlemcim 32 GB RAM'im var. 1080p Windows 11 restart ı 35-40 saniye de atıyor. Bazı arkadaşlarım bunun anormal olduğunu söylediler anormal ise nasıl düzeltebilirim? (CL 46 RAM)
  19. D

i9 14900 li Sistem Topluyorum

bu işin sıcak fırsatla ilgisi olmadığını es geçersem iş için daha gösterişsiz (RGB olamyan) parçalar tercih et en azından tasarruf edersin
  20. D

OCCT sonuçları normal mi

anakart b760. sanırım test boyunca 4500mhz bandında kjalmıştı
Geri