Arama sonuçları: *

1. M

Asus Prime b45m-kii anakartta 100 mbps sorunu

Modem fiyatları hakkında bir bilgim yok oyüzden kafamda bir bütçede yok açıkçası. Sizin önerdiğiniz uygun fiyatlı gigabit portlara sahip olan bir modem var mı?
  2. M

Evet lan portundan 95 mbps veriyor gemini ile de doğruladık bunu. Ayrıca Türkcellden değil Turbonet adında yerel bir firmadan bağlattım interneti. Peki ya kendim alsam bu gigabit modemi bana kaça patlar çünkü gigabit modem için modemi satın almam gerekiyor onlardan. 1717147019 Peki var mı sizin...
  3. M

Huawei 255s
  4. M

Yeniden başlattım ve telefonumda denedim yüksek hızları telefonumda aldım fakat bilgisayarımda alamadım. Anakartımdaki driverları da güncelledim fakat yine bir çözüm olmadı. Bir arkadaş aygıt yöneticisinden ayarla demişti fakat yine bir şey değişmedi.
  5. M

Bablom CAT 6E, ve modemim huawei 300 mbps lik modem. (gigabit modem ellerinde olmadığından şuanlık bunu bağladılar) Telefonda 260+ mbps aloyorum 5g de fakat bilgisayarımda 95 mbps'i görebiliyorum anca.
  6. M

Herkese selam evime fiber internet bağlattım fakat bilgisayarımda 1 gigabit ethernet portu olmasına rağmen 1 gigabit internet alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geri