Arama sonuçları: *

1. cakireren

Klavye tavsiyesi (Bütçe 1500 TL)

Merhaba, Bilek destekli klavye arıyorum. Membran veya mekanik olması önemli değil. Fiyatı biraz daha esnetebilirim. Aklımda aşağıdaki klavye var bu klavye haricinde önerebileceğiniz başka var mıdır...
  2. cakireren

Ryzen 5 7600 işlemcim olması gerekenden daha sıcak çalışıyor

GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sivi Sogutucu | ITOPYA iyi bir marka değil fakat yorumları iyi olduğu için denemek istedim açıkçası valla haklısın abi ben bile kendimi soğutamıyorum sanırım 50 derece olması normal :D
  3. cakireren

Ryzen 5 7600 işlemcim olması gerekenden daha sıcak çalışıyor

Merhaba, yeni sistem topladım işlemcim ryzen 5 7600 ve 240mm sıvı soğutması da mevcut fakat işlemci boş durumda 50 derecenin altına inemiyor genelde 50-55 arası dolaşıyor (Oda sıcaklığı 29.4 derece) stres testi yaptığım zaman işlemcim maksimum 73-78 derece arası gidip geliyor. Bios'ta fan hızı...
  4. cakireren

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hocam nereden duydunuz haberi
  5. cakireren

İtopya'dan MSI 4060 Ti VENTUS 3X ekran kartlı sistem alınır mı?

tamam o zaman şöyle ryzen 5 7500f 4060 ti 16gb sistem gelirse yine 25 civarına gelmiş geçenki indirimlerde onu bekleyim teşekkür ederim
  6. cakireren

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-16gb-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html en mantıklısı bu gibi fakat 3 ay taksit yaptıkları için bütçem yetmiyor. Arada şans eseri iyi sistemler geliyor fakat hemen bitiyor ne yapacağımı şaşırdım en geç haziran ortası gibi sistem almam...
  7. cakireren

Görseldeki özelliklere sahip bilgisayarı almak istiyorum. İtopya'dan almak istiyorum çünkü axess'e 6 ay vade farksız taksit yapıyor ve diğer sitelere göre daha uygun gibi geldi. Hazır sistemin üzerinde birkaç değişiklik yaptım fakat ekran kartının Ventus modeli ve 8 GB olması aklımı kurcalıyor...
Geri