Arama sonuçları: *

1. G

Flash bellek kısayol oluşturma

Flash belleğimi taktığım zaman flash bellek kısayol oluşturuyor sildiğimde yeniden oluşturuyor bununla ilgili araştırma yaptım ve virüs olduğunu öğrendim bunu nasıl temizleyebilirim
  2. G

Xiaomi bootloop'dan çıkamıyorum

Tam olarak nasıl yapıldığını anlatan veya gösteren bi video veya yazı paylaşabilir misin aynı yurt dışı cihazında aynı problemi yaşıyorum da
  3. G

App Store da indirmeler aşırı yavaş

neyse ki sesimizi duyurabilmişiz bense fotoğraf ve diğer verilerimin kaybolduğu ile atlatmış oldum
  4. G

Umarım kısa sürede çözerler aşırı sinir bozucu hele ki telefonu sıfırladım daha da sinir bozucu hiç bir şey inmiyor anlam veremiyorum
  5. G

Tekrardan güncelleme yapacağım 2 saat önce sorun çözülmüş gibiydi ancak şimdiki denemelerim sonucu yine hiç bir şey neredeyse inmiyor denebilir seviyede aşırı yavaş iniyor 1.1.1.1 i tekrar deniyorum ancak işe yaramıyor ben anlamadım bu ne cins bir şey
  6. G

Tekrardan merhaba dediğiniz 1.1.1.1 yöntemini denedim ve işe yaradı allah a şükür yoksa telefon sağlığına dua edecekti neredeyse teşekkür ederim bilgi paylaşımı sağladığınız için
  7. G

Merhaba Baykod53 dönüşün için teşekkür ederim akşam deneyeceğim Bu arada yaptıklarımı da anlatayım Turknet müşteri hizmetlerine destek talebi açtım ancak bir sorun olmadığını söylediler Apple müşteri hizmetlerine bağlandım adamlar yazdı ben yaptım yine çözülmedi sizinle telefon üzerinden...
  8. G

Öncelikle Merhaba İphone X cihazı kullanıyorum bir kaç gündür cihazda problem var Evimde 1000 mpbs Turknet İnternet mevcut Cihazdaki problemim de şu app store da uygulama indirirken aşırı yavaş bi şekilde indiriyor 50 mb bir uygulama üzerinden 10 dakika geçmesine rağmen inmiyor denediğim şeyler...
  9. G

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Bana garanti ilk kart için 29.000 verdi aktif olarak başka bankadan kartım var yaşım 18 ama 1100 de işe yaramaz ki anlamsız
  10. G

2 kişi yanyana 2 kol ile pc den oyun oynayabilirmi ?

Evet oynanıyor kontroller kısmından ayarlıyorsunuz 1500 tl bütçe ile çakma ps4 veya ps5 kolu alabilirsiniz 2 tane playstation kontrolcüleri direkt olarak windows da çalışmıyor ds4 diye bir program kullanmak gerekiyor kolları xbox kolu olarak tanıtıyor
Geri