hocam son attığın modeli alacağım galiba baya kafama yattı bilmem gereken bir şey var mıdır ssd yükseltebilir miyim bir de ısınma konusunda nasıldır bu hp victuslar ?
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fb2028nt-amd-r5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rx6550m-4gb-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-a44mjea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya
hocalarım şöyle bir model var HP2000 kodu ile 19.899 tl MSİ thin ile karşılaştırdığımızda sizce hangisi daha mantıklı...
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fb2028nt-amd-r5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rx6550m-4gb-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-a44mjea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya
Hp victus modeli HP2000 kodu ile 19.899 tl...
son bahsettiğim cihaz redmi olduğu için geldiği zaman illaki yurt dışı olanı da çıkar piyasaya ama samsung olanlar zaten eski cihazlar artık yani 5k ya falan alırsın bunları o yüzden yurt dışı gereksiz
Sıfır istemiyorsan ikinci elden samsung galaxy m21 (6000mah) ya da m51 (7000mah) alabilirsin. Yakında 6200mah batarya ile redmi note 14 pro plus gelecek onu da bekleyebilirsin
Evimde superonline ve millenicom kullanıyorum superonline salonda millenicom ise yatak odasında. Ben millenicomu iptal edip superonline'a geçebiliyor muyum ? Yani superonline altyapısından hem salonda hem yatak odasında 2 farklı internet kullanabilir miyim ?
Hocam bu işin nm ile pek bir ilgisi yoktur bilginiz olsun. 8 gen 1 qualcommun samsung döküm bir işlemcisi ve çıktığı günden itibaren qualcommlu yöneticelere saç baş yoldurmuştur çünkü samsung işlemci dökmeyi beceremiyor. Sürekli ısınıyor verimsiz bir işlemci çok güç tüketiyor. Şirket her yıl...
Bütçeni arttırmaya çalış diyorum zaten bende. Diğer türlü paranla çile çekeceksin telefoncudan telefoncuya koşacaksın belli ki bu konularda bilginde yok dolandırılma ihtimalin var. Ben sana çözüm sunuyorum neden agresif yaklaşıyorsun 😄
E sim de kullanılırsa 12 ay oluyor zaten. E yeni yıl kullanımlar tekrar açılıyor. Ne anlamı kalıyor o zaman kayıt cart curt. Herkes kayıt yaptırmadan kullansın o zaman
1692800412
Mevzu çift hat değil tek hat kullanıp 4 ay bi sim yuvasında 4 ay diğerinde kullanmak. Tek telefon tek hat maks 8 ay...
2 hatlı alıp 4 ay bi hattı 4 ay diğerini kullanıp diğer kalan 4 ay yanında 2. bi telefon taşıyabilirsin. E sim kullanılmıyor bu arada. E simle de 4 ay kullanabilirsin diyenlere inanma