Arama sonuçları: *

1. K

Rust makro ıcın yardım

rust makro yapacagım ama olmuyor glorious model l mouse m var makro destegı var ama nasıl no recoil yaparım
  2. K

Hızlı destek lutfen .ç

glorios model l mousem var ama rust ıcın makro yapamıyorum nasıl yapacam makrosu var ama ayarlayamadım
  3. K

BİLGİSAYARİM BOZULDU

Knk komple açılmıyor mavi ekranda kaliyo kapanıyor geri gidiyo 1741632226 Aga acilmiyo olmadi
  4. K

BİLGİSAYARİM BOZULDU

Okey de onu nasıl yapacam açılmıyor komple 1741631959 Öne işe yarıyor zararı dokunmaz demi
  5. K

BİLGİSAYARİM BOZULDU

Arkadaşlar şimdi şöyle bilgisayar açınca mavi ekran veriyo bekliyom biraz sonra beni kurtarma ekranina atiyi gelişmiş seçenekler var bide bilgisayarı sıfırla var sıfırlamayi seciyom hata oluştu diyo ne yapacam ben lütfen yardim etsin biri Allah rızası için yeni aldım
  6. K

Rust oyuncu aranır..

Rust klan için oyuncu aranır Instagram kaan_iste_e den bana ulaşın
  7. K

Rust sohbet komutu .

Rust a oyun sohbeti bende şuan team gösteriyor onu nasıl genel e cekecem
  8. K

Glorious Model I GLO-MS-I-MW Beyaz RGB 900TL alınır mı

Tamamdır teşekkürler
  9. K

Yardım gerek mouse bozuldu

Glorious Model I GLO-MS-I-MW 19000 DPI 9 Tuş RGB Optik Mat Beyaz Kablolu Gaming mouse RGB kapandı nasıl geri açacağım Lütfen yardim
  10. K

Glorious Model I GLO-MS-I-MW Beyaz RGB 900TL alınır mı

RGB nerden açılıyor
  11. K

Bilgisayar Alacam destek

Nasi devam ettirecem
  12. K

Ekran kartı için help

Full beyaz kasa yapacam AMD 7500F ile beyaz uygun beyaz bi ana kart ve RX 7800 beyaz iş yaparmi ne yapabilirim
  13. K

Bilgisayar Alacam destek

AMD 5 7500F Alacam hangi ekran kartını almalıyım AMD mi yoksa Nvidia mi hangi markanın hangi ekran kartı dar boğaz yapmaz Ve ana kart ne olabilir
  14. K

Yardim ederseniz sevinirim pls

Arkadaşlar AMD ryzen 5 7500F ile hangi ekran kartı iyi gider uyumlu olur ve Dar boğaz yapmaz Nvidia mi yoksa AMD mi almaliyim
  15. K

R5 7500F ve RTX 4060 Darboğaz Yapar mı?

AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci + Wraith Cooler İLE. Gigabyte GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G GV-N4060WF2OC-8GD GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı ALACAM DAR BOĞAZ YAPARMİ RUST VALO KAC FPS VERİR
  16. K

PC Alacam hızlı bakın pls

Asus Prime B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart Asus Dual GeForce RTX 4070 SUPER EVO 12GB DUAL-RTX4070S-12G-EVO GDDR6X 192Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Frisby CM-106 650W 80+ 4xARGB FAN Mid Tower Beyaz Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa Apacer Panther Black-Gold...
Geri