Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Android Telefona discordu nasıl indirebilirim ?

ben warp actım sonra apk indirdim sorun olmadı
  2. Eymenzz

Yardım RDR2 oyun başı değişik çalışıyor

baska bir yama kur
  3. Eymenzz

Hepsiburada premıum avantajları

ben biraz bakındım secili televizyonlardada 6 bin tl indirim vardı
  4. Eymenzz

Hepsiburada premıum avantajları

dostlar az once hepsiburadan arandım aktif sekilde sipariş verdigim için ve kasım indirimleride yaklastıgı için beni premıum davet davet ettiler ayrıca hesabada 500 adet kupon tanımlandı aralarında yuzde 50 ler ve 20 lerde var galiba birde artık pazar günleride teslimat yapıyorlarmıs aktif...
  5. Eymenzz

İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

bende oyle bişe olmadı belkide cok fps oyunu oynamıyorum diyedir siz bilirsiniz hocam skatezde bir çare bu arada
  6. Eymenzz

Tırnak batması için yardım

Düzeldi sayılır zaten suanda baticon ve bir krem kullandım bir kaç gune tam düzelir agrı sislik vs gitti
  7. Eymenzz

Lise sınavları zorumu

merhaba bu sene lise bir oldum bir kaç haftaya sınavlar baslıyor meslek lisesinde bilişim teknolojileri okuyorum meslek derslerimi seviyorum ve onlarda basarılıyım zaten onlardan dusuk alacagımı sanmıyorum ama beni korkutan 4 ders var fizik kimya biyoloji ve matematik bu yine bunların arasında...
  8. Eymenzz

Cyberpunk sonradanmı acılıyor

birde hazır konu actım battlefield 6 cıktıgı için battlefiedl 2042 sunucuları bosalmısmıdır hocam ona gore indiricegim
  9. Eymenzz

Cyberpunk sonradanmı acılıyor

merhaba dostlar bende cyberpunk var nerdeyse hiç oynadaım bir kaç kere denedim ama sarmadı oyun sonradanmı acılıyor acaba sizce tekrar indirip sans vermeye degermi
  10. Eymenzz

Tırnak batması için yardım

düzeldi suanda dostlar
  11. Eymenzz

Dark frezzer x123 baska bir fan takılırmı

dostlar bende dark frezzer x123 var ısıkları degişmiyor diye goruntuyu cok bozuyor bende elimdeki huba baglanan bir fanı takmak istiyorum bu olurmu sizce takıcagım fan 1200rpm cok fark olurmu sıcaklık acısından birde cpu fan soketide bosta kalıcak o yandan bir sorun olmaz degilmi
  12. Eymenzz

ben amazondan almıstım keske sende oyle yapsaydın hem prime ozel indirimde var galiba suanda orada
  13. Eymenzz

Bu akım korumalı priz alınır mı?

Bunlarda masada güzel durmuyorlar 1760369321 Ama çok büyük değillerse masada alayim 1760369794 450 TL oluyor prime ile alıyorum o zmn USB li versiyonu
  14. Eymenzz

Yaptığımız oyuna reklam yapıcaz ama nasıl

bu oyun olduki tutmadı kesinlikle moralinizi bozmayın bence bu olmassa yeni yapıcagınız oyun tutar :)
  15. Eymenzz

Bu akım korumalı priz alınır mı?

dostlar merhaba bende suanda bir adet uzatma kablosu var ama işi bitti artık birde usb portlarına takılan seyler cok fazla ısınıyor led gibi https://www.trendyol.com/moxti/3000w-akim-korumali-4-usb-li-ve-2-type-c-li-6-li-grup-priz-2-m-uzatma-p-975578327 bun alınır mı? sizce cok fazla cıkamıyorum...
  16. Eymenzz

ne tur bir arıza
  17. Eymenzz

skatezleri cok iyi degil bir kaç zaman sonra yenisi alınabilir kopma gecikme yasamadım oyunlarda ani hareketlerde falan tıklama sesleri abartılı bir sesi yok tekerlekde suana kadar sadece ara sıra gıcırtı sesi oluyor ama beni rahatsız etmiyor her zamanda olmuyor zaten fp acısından 9 verilebilir
  18. Eymenzz

dostlar merhaba dun bir konuda benimde kullandığım nexus air v1 mouse merak eden bir kaç arkadaş olmuştu hem onlar için hemde ileride alacak arkadaşlar için bir inceleme yapacağım Teknik Özellikler 10.000 Dpi sensor tipi PMW 3325 ağırlık yaklaşık 80-85 gram arası bağlantı tipleri 2.4 ghz...
  19. Eymenzz

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Okula gidiyorum eve dönünce hallederim hocam
Geri