Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Karacalı vandal alınır mı?

Bencede kaos var ama artık ağır hissettirmeye başladı asilde tepiyor gibi geliyor sarı rengi çok güzel Karaçalınin
  2. Eymenzz

Karacalı vandal alınır mı?

merhaba dostlar valorantta yeni gelen karacalı setinin vandalı sizce alınır mı? suan bende vandal olarak kaos vandal yagmacı vandal asil vandal ve gunes akını vandal var
  3. Eymenzz

Max 1500 tl ye mouse onerisi

sorun yok bunada cıkarımda aklımda aslında suan valorant vct bıcagı kaldı ya bir daha gelmeyecek diye almayı dusunuyorum kararsız kaldım acaba mouse yazamı ertelesem
  4. Eymenzz

Max 1500 tl ye mouse onerisi

dostlar merhaba max 1500 tl ye kablosuz ve beyaz mouse arıyorum onerileriniz varmıdır benim aklımda gorseldeki var suanlık
  5. Eymenzz

EA Hesabım Çalındı ve Kalıcı Ban Sorunu

hesabı aldımda calan lavuk ne yaptıysa o yuzden banlanmıs benlik degil
  6. Eymenzz

ea lazım hesaptaki banı acması için
  7. Eymenzz

dostlar merhaba yakın zamanda xbox baglı olan ea hesabım calınmıstı destek ile yaklasık 2 saat kadar konusarak hesabı geri aldım ama suandada hesapta kalıcı ban var aldıgımdan beri xboxdan ea oyunlarına giremiyorum baglantıyı kaldırda diyemiyorum hesap yasaklı diye destke sayfasına gittim ama...
  8. Eymenzz

Valorant kuronomi vandal alınır mı?

zaten 5 den fazla desen oldu vandala oyle yapıcagım gibi
  9. Eymenzz

Valorant kuronomi vandal alınır mı?

dostlar merhaba cok kararsız kaldıgım bir konu hakkında fikir almam lazım sizlerden suanda valorantta vandal deseni olarak yagmacı asil kaos gunes akını var bugun magazayada kuronomi vandal gelmiş 2375 vp yaklasık 700 tl sizce bu kadar vandal varken yinede kuronomi alınır mı? ve alırsam eger suan...
  10. Eymenzz

Coil whine garanti dahilinde mi?

vermezler
  11. Eymenzz

Ulugames Siparişi DHL Teslimat Süresi

bugun verildide bende dhlyi bilmiyorum işte aras falan 1 gunde getiriyo normalde
  12. Eymenzz

Ulugames Siparişi DHL Teslimat Süresi

dostlar merhaba ulugamesde bir adet mouspad aldım perşembe gunu bugun kargoya verildi dhl ye istanbul içindeyim normalda diger kargolar tek gunde getiriyor ama daha once boyle ulugamesden bişe soyleip dhl ile ertesi gun gelen oldumu yoksa pazartesiyemı aksar
  13. Eymenzz

Rampage v900 teknik destek

Bedavaya yakın aldım ama 1500-2000 biseydi
  14. Eymenzz

Rampage v900 teknik destek

Elimde rampage v900s var potansiyometresi bozulmuştu servisten tedarik ettim geldi taktik yerine ama simdide şöyle bir sorun var sağa çeviriyorum sola dönüyor hadi onu oyun ayarlarından halletim ama bu seferde mesela fiziksel olarak direksiyon düz olduğunda hafif sağa veya sola dönük duruyor ne...
  15. Eymenzz

Ucuza nerden blue switch bulunur

temunun olmaması buyuk bir eksik:confused:
  16. Eymenzz

Click istiyorum değişiklik adına
  17. Eymenzz

Ben konuda pişmanlık olup olmadigini sormadım
  18. Eymenzz

dostlar merhaba suan klavyemde red switch kullanıyorum ama sıkmaya basladı artık kalvyemdede hot swap ozelligi oldugu için degiştirmeye uygun blue switch arıyorum 90-100 tus arası lazım cok pahalı olmadan ucuza nereden bulabilirim eskiden temu falan vardı ama suan oda yok mallesef
  19. Eymenzz

Klavye arıyorum bütcem 2500 lira

Aula f75 var
  20. Eymenzz

Klavye arıyorum bütcem 2500 lira

fun 60 Max bakabilirsin şuan ne kadar bilmiyorum ama
Geri