Arama sonuçları: *

1. E

Logitech f710 yarım tetik nasıl ve titreşim nasıl aktif edilir

Merhaba, bende Logitech F710 var. Birkaç ay once ETS 2 gibi oyunlarda mesela yarım tetiği kullanabiliyordum yani RT tusuna yarım basınca yarım gaz veriyordu ya da yarım fren gibi ama artık olmuyor. Bunun sebebi nedir? Titreşim içinde bu gecerli.
  2. E

3080 İÇİN 650WATT PSU YETER Mİ

evet oyun oynarken veya agır bir işlem yaparken
  3. E

yani sistemi açarsın ama yük altında sıkıntı çekersin
  4. E

LAST OF US PART 2 REMASTERED PC GELİYOR !

daha the last of us part 1 bile oynamadım am agelmesi iyi oluyor bir gün oynarım en azından
  5. E

internete yazarak 3080 için kac watt gerekir diye yazarsan çıkıyo yada tdp degerleride cıkıyor
  6. E

Sistemime en yüksek hangi ekran kartı takılabilir?

format atsan tabii ki sistem rahatlar siz sırayla toplama yapacaksanız ilk anakart alın
  7. E

yetersiz minimum 750 istiyo ben 850 öneririm
  8. E

Yardım Bu sıcaklıklar normal mi?

yok hocam normal pecete ıslatma falan gerek yok ama cıkmassa ıslak mendilde olabilir
  9. E

650W PSU SİSTEMİM İÇİN YETERLİ OLURMU

ben 750 800watt oneririm ilerde ekran kartını guclendirirsin belki
  10. E

cok kurumamıs peçete yeter
  11. E

ben yeni surdugum macunu fan oturmadı diye cıkartıp tekrar takmıştım birşeyde yapmamıştım sen macunu yenilemeden fanı dogru sekilde tak dogru taktıgına emin olduktan sonra sıcaklık aynı ise bir macun değişimi yap yinede
  12. E

bence tekrardan fanı çıkart dogru taktıgına emin ol
  13. E

İşlemcimden hafif cızırtı sesi geliyor

işlemciden gelmesi ilginç bence psu veya ekran kartından geliyordur bu yük altındamı oluyor boştamı
  14. E

sogutucu blok tam oturmamış olabilir
  15. E

sogutucun güzel bir marka kaliteli macun degişimi en son ne zaman yapıldı
  16. E

Dikey kullanım içi monitör

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g3-ls24ag300nrxuf-24-1-ms-full-hd-pivot-oyuncu-u-fiyati,334755830.html samsung g3 var herkes ghosting sorunu var diyor evet var bende kullanıyorum ama ghosting anlamayn biri isen belli bile olmuyor ben nerdeyse 1 yıl oldu kullanalı öyle oyun...
  17. E

Laptop önerisi Acer Nitro V 15

yani 27k daha iyisi varmıdır bilmem önerim attıgım laptopla ilgilı baska forumlarda konu acın boylelikle ögrenebilirsiniz daha iyisi varmı diye yani bu laptop nasıl diye konu acıcaksın
  18. E

dedigim gibi agır oyunlar olmassa yeterli
  19. E

bana daha mantıklı geliyor hem 24gb ddr5 ram olsun hemde 3050 sizin işinizi görecektir
Top Bottom