Arama sonuçları: *

1. M

700 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Max. 700TL Kulak içi kablosuz, ses kalitesi iyi mümkünse ancli ve rahat bir kulaklık önerisi istiyorum. mikrofonu önemli değil idare etse yeter. Kullanım amacı şarkı dinlemek ve film izlemek. 700TL aşılmış bütçe olduğundan pek fazla artıramam. Ama Hepsiburada da ilk alışverişe 100tl kupon var. O...
  2. M

Nays Kullanan Tecrübelerini Anlatabilir Mi?

yardımcı olduğun için teşekkürler
  3. M

atm den çekebiliyoruz değil mi yıllık 1000tl yazıyordu çünkü ve atm komisyonu ne kadar bilgin varmı
  4. M

peki onaysız hesapta para yatırma ve çekme işlemleri yapılabiliyor mu? bende papara var paparadan naysa naystan da paparaya para atabilir miyim
  5. M

demek istediğim şuydu hesabımı doğrulamak istiyorum yüz taratma falan da sıkıntı değil benim için. ama iş bankası müşterisi olmak istemiyorum sadece nays müşterisi olmak ve onaylı hesap sahibi olmak istiyorum bu mümkün mü?
  6. M

Nays Davet Linki Atabilir Misiniz?

Davet linkiyle kayıt için linki atanın tel nosu gerekiyormuş. link üzernden kayıt olursam Linki atan kişi benim bilglerimi tel no vs görebilir mi
  7. M

Anladım. bilgi için sağolun
  8. M

Hayır. Her iki taraf da kazanmıyor mu? Paparada öyleydi
  9. M

Kendi hesabımı onaylatmayı düşünüyorum ama "Uygulamada “Sayfam” alanından “Seni Yakından Tanıyalım” menüsünden “İş Bankası Müşterisi Olma” adımlarını tamamlayarak ücretsiz para göndermeye ve Nays’ı yüksek limitlerle kullanmaya hemen başlayabilirsin." kısmında "İş Bankası Müşterisi Olma" kısmı...
  10. M

Davet hakkı bitmemiş biri özelden nays davet linki atabilir mi?
  11. M

1-Hesabı doğrulayınca nays müşterisi mi iş bankası müşterisi mi oluyoruz? 2-Veli onayı için velimizin hesabını onaylamamız gerekiyor mu? ve velimize hesap açarken yüz taratma falan var mı?
  12. M

Peki iş bankası üyesi olmadan hesabımızı doğrulayamıyor muyuz? Sadece nays üyesi olamıyor muyuz?
  13. M

1- Hesap doğrulama nasıl yapılıyor? Hangi bilgiler gerekiyor? 2- 18 yaş altı veli onayı gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yapılıyor? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Ve Naysa belki üye olabilirim. Bu yüzden nays kullanan biri özelden davet linki atarsa sevinirim.
Geri