Arama sonuçları: *

1. S

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

Çok sağolun hocam ama ailem bu konuda çok cahil kalmış bir şekilde ikna etmem gerek
  2. S

İnşallah hocam bu sene geçeyim de gelecek sene kolay ama benim bildiğim müfredata göre 3 tane suan sorumluluk sınavım var ve suan hangi ders olursa olsun 3 dertsen kalırsam sınıfta kalıyor neyse öyle işte cevaplar için teşekkürler hocam ❤️
  3. S

Haydaa deme ama suan yani 2. Dönem yüksek tutuyorum resimleri incelersen anlarsın da bence ucu ucuna geçerim gibi
  4. S

Okulu takmamak değil hep en önde oturuyordum hala da öyle hep sesiz dim ama yok olmuyor 1717264424
  5. S

O kolay ama 3 dersten te kalırsam ortalama bakılmaksızın kalıyorum
  6. S

Ali tiryaki oğlu mesleki teknik Anadolu lisesi
  7. S

Hayat çok zor bazen intihar etmek tek kurtuluş yolu diyorum ama gunah
  8. S

Ne bileyim kral şuan bu dönemde üniversite mezununa kız bile yok devir öyle bir zaman bu arada 17 yaşındayım
  9. S

Reis ilk dönem 41 şuan 2. Dönem 57 ve hala 10 saat lik alan dersi girilmedi
  10. S

İşte onu biliyorum da şuan 3 dertsen kalırsam sınıfta kalıyorum galiba ben onu anladım
  11. S

Ama öyle sağlık olsun filan olmaz kalırsam hayatım bitecek zaten 9. Sınıfta da sınıfta kaldım babam son dedi bende tamam dedim işte bu sefer de böyle oluyor :( 1717183069 Büyük ihtimalle beyin kıtlığım var konu PC yazılım olunca hayvan gibiyim konu derslere geliyor malım matematikte hala çarpım...
  12. S

Valla 2. Dönem şuna derslerin başından kalkmadım suç bende değil ki
  13. S

10. Sınıf mesleki teknik Anadolu lisesi bilişim teknolojileri
  14. S

Merhaba arkadaşlar ben suan sınıfta kalıyorum hatta ucu ucuna sınıfta kalıcam geni müfredat ile birlikte lütfen biri bana açıklık getirsin müdür yardımcıları beni takmıyor bile Ve SUAN 3 SORUNLULUK SINAVIM VAR
Geri