Arama sonuçları: *

1. justice57

Cihaz Tr mi İmei nasil sorgulanir?

Selam dostlar cihaz Trmi imei açiklamada ne yazmasi gerekiyor Cihaz Redmi note 9 pro
  2. justice57

Öneri 240 hz monitör önerisi

Samsung Odyssey G4 25" 240 Hz 1 ms FHD HDR10 IPS gömmüştüm diger konuda ama Hakkını yiyemem Sıfır Ghosting seri monitör 3 gün sonra anladim , Msi VA deneyimledim Ghostingten gözlerim bozuldu şükür ettim Samsung'a. Şuan aktif olarak kullaniyorum. Marka çok farkediyor sakın bilinmedik şeylere...
  3. justice57

Çözüldü✓ Monitörümde ghosting var mı? - GIGABYTE G27Q2

Hocam ghostingi kendin farkedebilirsin, internet sayfasini aşagi yukari hizlica yukari aşagi yap, yazilarda rahatsiz edici bir gölgelenme oluyorsa ghosting vardir.
  4. justice57

Çözüldü✓ Lg monitör alınır mı?

Dostum rahatsiz etmiyorsa sorun yok , genel olarak o modelin hepsi öyledir öyle tahmin ediyorum , boşuna iade edip tekrar alma, edeceksen başka modellere yönel.
  5. justice57

Benim Samsung Odyses g4 İPS ve Soluk renk veriyor ve 50 tane ayar çekiyorum, Diğer VA panel daha canli renk veriyor suan mesela bana bunu birisi izah edebilir mi ? VA alinmaz derken neye göre kime göre alinmaz:D Her İps panel iyi degildir
  6. justice57

Dp portla dene birde bakalim.
  7. justice57

Kardom asus al demiştim (Aldinmi bilmiyorum) Lg 27 monitörlerin dışı güzel duruyor , panel kalitesi orta düzeyde genelde seri üretime geçtikleri için malzemeyi orta yada alt kalite tutuyorlar bu benim görüşüm ve deneyimledim bir aralar. Konuyu tekrar okudum bulanik soluk gibi olması Mat İps...
  8. justice57

Yardım Bu monitör alınır mı? asus

Asus al geç kanka Lg tutulmuyor bazi panelleri göz yoruyo falan.
  9. justice57

Monitörümü takamıyorum

Tersmi taktin naptin ? Zorlamaya gelmez o parçalar (Şimdi baktim ters gözükmüyorda onun giriş pinini oturtturman lazim)
  10. justice57

Teşhir Aldigim Samsung Odyssey g4'te 1 adet ölü pixel

Selam dostlar Teşhir aldigim Odyss g4 bugün geldi 1 adet ölü pixel var kırmızı renkte, ufak, pixel testinde belli oluyor, İade etmeme gerek yok gibi. Ve aşiri sallaniyor masada neden böyle bilemedim. FreeSync kapatinca rezalet bu arada, Acinca düzeliyor monitör bilenler yorum yapsin Freesync...
  11. justice57

Yeni işlemci aldım pc yanıyor

Anakart besleyemiyosa o işlemciyi takmayacaksin o anakarta, gidecek ona uygun anakart alacak. Biz normal senaryolardan bahsediyoruz.
  12. justice57

Dostum bu arada benim Sivi sogutucuda gevşemişti az bi gevseyince tornavidayla sık , ben sıkmadigimda 70e firladi bi anda, Onu haftada 1 kontrol et gevşeme yapiyor cünkü, bunlar önemli şeyler , ayrica kasada fan falan eksik olmasin gerekiyorsa 1-2 tane fazladan tak bunlar kar etmiyorsa direk...
  13. justice57

İntel i9 13900k Boşta - 360mm DarkFlash Radiant Kuralları
  14. justice57

Samsung odyssey g4 Kullanan varmi ?

Teşekkürler, Sırf şu 240hz yi merak ettigim için aldim zaten yoksa 21.5 Msi alcaktim :D Attigim linkin altina tiklarsan teşhir ürünleri cikar , Ölü pixel çizik vs cikabilir bilgin olsun öyle takintilarin varsa alma benim gibiysen al , benim fazla takıntım yok cok büyük kusur olmadigi sürece.
  15. justice57

[H3...
  16. justice57

Selam samsung odyssey g4 kullanan varmi ? İnternette soluk renk vs diye sikayetci olanlar gördümde SATİN ALDİM BU ARADA ARKADAŞLAR TEŞHİRDEYDİ yapacak bişiy yok :D
  17. justice57

Yardım 4-5k Arasi Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar gün icinde 4-5k arasinda bir monitör alacagim lütfen bildiklerinizi paylaşin cok kararsiz kaldim.
  18. justice57

Tek Slot 32gb ram performans kaybettirirmi ?

32 alirdimda Diger eşini bulamam diye korkuyorum Diger eşini bulursam 32 bulamassam 2x16 alabilirim bakicaz.
  19. justice57

Tek Slot 32gb ram performans kaybettirirmi ?

Selam dostlar 2x 16gb ddr5 yerine tek slot 32gb alsam performans kaybettirir mi ilerde 32 daha alabilirim gerçide aynisini bulurmuyuz muamma
  20. justice57

İ9 13900k hayal kırıklığımı, napıcam?

i9 14900k daha fazla hayal kirikligi olacakti daha fazla isinacakti cünkü , i9 13900k bendede var gayet iyi işlemci Bana göre direk sivi sogutucuyu 360 yada 420mm yapmanda fayda var 280mm isinmadan dolayi kasma yapabilir.
Geri