Arama sonuçları: *

1. Caneast

LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms Glare panel 25.999 🔥🔥

Siz daha iyi bilirsiniz hocam da ben bu fiyata görmedim parlak panel o yüzden attım.
  2. Caneast

LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms Glare panel 25.999 🔥🔥

Valla bu fiyata iyi gibi geldi sizler ne düşünüyorsunuz.
  3. Caneast

Bitmeyen bir Paket loss sorunu

İnternet değerlerim gayet iyi her şeyi denedim ama bu paket lossum hala gitmiyor ne yapmalıyım. Denediğim şeyler: statik IP ye geçmek (daha kötü oldu) modem yenilemek (aynı hiçbir şey değişmedi) router alıp bufferbloatu 0 a indirdim (hiçbir şey değişmedi çünkü sorun bufferbloat değil yük...
  4. Caneast

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

nasıl alınıyor bu bana özel kısmında bynogame gibi bir şey göremedim
  5. Caneast

🔥İndirim Ugreen CAT6 Flat Kablo 10 Metre 351 TL

Uzun ethernet kablosu alıcaksanız kaliteli alın arkadaşlar. Tecrübe ile sabittir o mavi kablolardan sakın almayın başlıkları da düşüyor onların gününüzü geçirdiğiniz bir şeye para harcamayı çok görmeyin özellikle kablo çok uzunsa.
  6. Caneast

❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

Bu site gerçekten kötü niyetli bir site sakın kullanmayın parası olan ben farklı olayım diye ürün alıyor resmen. kesinlikle önermiyorum ve indirimleri de çok çok az anca kargo parası çıkıyor aradan.
  7. Caneast

🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

Montech XR şu model daha iyi geldi gözüme bunun hakkında bilgin var mı hocam ?
  8. Caneast

🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

şu kasayı gözüme kestirdim bildiğiniz bir sorunu var mı ?
  9. Caneast

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

nerede oturuyorsun hocam
  10. Caneast

Tristar Airfryer XXL | Çok Programlı | Fonksiyonlu |1500 W | 4,5 L 902,30 TL

Alınır mı bu genel fiyatı 1k çünkü
  11. Caneast

🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

[H3 id='MSI+MAG+Pano+M100R+m+alim+yoksa+bunu+mu+alim+beyler+ne+diyorsunuz.+Kiisel+olarak+msi++daha+ok+beendim']MSI MAG Pano M100R mı alim yoksa bunu mu alim beyler ne diyorsunuz. Kişisel olarak msi ı daha çok beğendim[/H3]
  12. Caneast

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Ya ekran kartı alıcam hayvan gibi pahalılaşmış yok mu bi 9070 9070XT 5070 indirimi falan
  13. Caneast

❌İndirim Bitti! Delta 850w PSU 3750 TL! Yine indirime girmiş🔥🔥

Valla bana da gına geldi ama 850 olunca attım 850 PSU bulmak zor beyler. Bu fiyata değerlendirilir hala bence bu PSU.
  14. Caneast

İmkanı olmayan için hala güzel bence fiyatı ben 3k iken almıştım.
  15. Caneast

Yeniden indirime girmiş bu fiyatlara son zamanları muhtemelen Delta GPS-850 LB 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı https://www.n11.com/urun/delta-gps-850-lb-850-w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-34561645?magaza=hometech
  16. Caneast

R7 5800x3d bu fiyata alınır mı?

Valla çok iyi fiyat alın bence. Özellikle DDR5 ramlerin fiyatları artmışken DDR4 de kalan biri için çok mantıklı bir harcama üstüne para koyup satarsınız onu. Ram fiyatları düşene kadar sizi çok iyi idare eder (bende de 5800 var çok iyi işlemci). Düşünmeden alın bence.
  17. Caneast

🔥İndirim 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 375 TL🔥🔥

Bu fiyata bedava arkadaşlar kesinlikle alın. Bende LOTR lı olanı var 2 katına aldım neredeyse.
  18. Caneast

❌İndirim Bitti! WD 1TB GREEN SN3000 NVMe Gen4 M.2 SSD 5000MB Okuma / 4200MB Yazma 3199TL

gen4 değil de gen3 olmuş bu hızla ama fiyatına göre iyi gibi yine de
  19. Caneast

15000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Valla fiyatını tam bilmiyorum 10 larda geziniyordu sanırım
  20. Caneast

15000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

satayım hocam 5800 var bende
Geri