Arama sonuçları: *

• Users: AK47
  • Order by date
  1. AK47

Gecenin bu saatinde çok acil yardım

Valla attığım videodaki işlem Ssd için de yapılıyor mu bilmiyorum bir araştır eğer yapılıyorsa öyle yap ama tavsiyem yukarıda arkadaşın dediği gibi temiz Bi İSO yap baştan
  2. AK47

Yok herhangi bir sorun olmaz 2 gün önce ben de aynı sorunla karşılaştım formatı attıktan sonra herhangi bir sorun yok normal devam edebilirsin
  3. AK47

Düzelmesine sevindim. Oyunlar bir şey değil tekrar yüklenir de keşke verilerinizi yedekleseydiniz, sağlık olsun.
  4. AK47

Düzelttim 1729903293 Video işe yaradı mı? Halledebildiniz mi?
  5. AK47

Buradan izleyebilirsin Burada flash belleğe isoyu MBR yazdırdın diyelim ama diskin GPT diskini nasıl MBR'ye çevireceğini anlatıyor.(Veya MBR'den GPT'ye)
  6. AK47

GPT bölümü stilinde diyor. Sen flash belleğe muhtemelen MBR stilinde yazdırdın isoyu. Bu windows yükleme ekranındayken cmd açıp diski MBR'ye çevirebiliyorsun. YT de vardı bulup atayım.
  7. AK47

Karşı binadan internet alma ihtimalim var mıdır

Sanmıyorum hiç duymadım böyle bir şey, bunun yerine komşularınızdan faturaya destek olup wifi ile kullansanız?
  8. AK47

Sanırım başka bir bilgisayardan flash belleğe yeniden iso yazdırıp yapmanız gerekiyor
  9. AK47

Yarın ehliyet sınavımvar

Çalışmadan 94 aldım ben. Yaptığım tek şey son 2 yılın çıkmış sorularını çözmek oldu. He bir de bilmiyorsan veya karıştırıyorsan ilk yardım konusu ve taşıt çeşitlerinin otoyol ve caddelerdeki kurallarına bak. Zaten geneli mantık sorusu ve kolay.
  10. AK47

Minimum bütçe ile ikinci el sistem toplama

Arkadaşlar konuya dahil olup yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. Kafamdaki sistemi nihayet toplayabildim. Totalde 3 - 3.5k arasında bir maliyeti oldu. Parçaları ikinci el topladım. Sadece kasa(psu'suz) elimde vardı eskiden kalma diğer tüm parçaları ikinci el zorla pazarlıkla bir...
  11. AK47

Türkçe nasıl çalışılır allah için yardım edin

Şimdi bu kişiden kişiye göre değişir. Kimisinin ezberi iyidir kimisinin görsel zekası. Ben öğrenciyken soru çözerek çalışıyordum. Çözemediğim sorunun konusuna bakıp -örneğin zamirler- konuyu anlatan video izleyip soru çözmeye devam ediyordum. Çok çalışmayı hiç tavsiye etmiyorum. Çok çalışmak...
  12. AK47

Türkçe nasıl çalışılır allah için yardım edin

Bu saatte istediğin kadar çalış sabah hatırlamazsın.
  13. AK47

Yetişkin Dijital Oyun ANKETİ

Ben de doldurdum, başarılar.
  14. AK47

Yardım Kredi kartı ile 3 taksitle alınan ürünün iadesi?

hepsiburada'dan 6 taksitle aldığım şeyi iade ettim her ay ekstrede iade 1/6 - 2/6 şeklinde yattığı gözüküyordu ekstrede. Taksitle aldıysanız iade de taksitle yatar.
  15. AK47

Tek 6 pini karta diğer 6 pine bu dönüştürücüyü takıp karta takıcam yani
  16. AK47

Resimlerde 2 adet 6 pin diyor. Kutuda pci 6+2 x 0 diyor ama. 2 tane 6 pin çıkış var sanırım sadece. Kartın girişi 8+6
  17. AK47

Hallettim hocam sağolun parçaları aldım bir tek psu sıkıntısını çözmeye çalışıyorum şu an 1729359969 Bir de şey gördüm araştırırken 6 pin girişini hız aşırtma için koymuşlar tek 8 pin ile de çalıştırabilirsiniz diyorlar. Ama bazıları da tek 8 pin ile çalıştırmak zamanla dirençlere zarar veriyor...
  18. AK47

önerebilir misin?
  19. AK47

Alınır tabii ki de 8+6 pin olayı işi bozuyor
Top Bottom