Arama sonuçları: *

• Users: AK47
  • Order by date
  1. AK47

İkinci El Parçalar ile Toplama Sistem

Ssd yi 1 tb alcam, diğer parçalarda dediğin fiyatlara hiç yok valla hep 2 3 bin üstünde
  2. AK47

2. El ve Sıfır Parçalar ile Sistem Kuruyorum

Bir benzer proje için çalışıyorum ben de benim bütçe Am4 için uygun yine de mesajım bulunsun takipteyim kolay gelsin
  3. AK47

Kanka r5 5600, arc b580, anakart da b550 olması lazım heralde rebar muhabbeti için. İstanbulda sayılırım sürekli git gel yapıyorum
  4. AK47

Bilgisayar Montaj Hakkı Nedir?

Teslim alınca etiket atın bana da merak ettim
  5. AK47

Ya öyle zaten bugün 3500 e vermiyor, satamayınca bir ay sonra 3500 olur diyor. İlk dediğimde alsa enflasyon yüzünden karda olacak aslında ama daha çok zarar ediyor.
  6. AK47

Valla 4500 tan başlıyor 12400f ler 5600 ler de 5 lira civarında
  7. AK47

İ5 12400f ten bahsediyoruz değil mi
  8. AK47

Eyvallah bunu da yazayım bir kenara 1786545950 Tam olarak bu yüzden
  9. AK47

Bilgisayar Montaj Hakkı Nedir?

Şimdi montajdan kasıt tam olarak nedir? Sadece parçaları birleştirip al diyorsa 500 fazla bile. He güzel işçilikle montajı yapar, Windows kurar driver vs halleder tak çalıştır hale getirir, o zaman 1500 civarı olabilir gibi
  10. AK47

Valla konuyu okudum güzel toplanmış bir sistem. Bu minvaldeki kasalara sarı sitede çok para yazıyorlar, bırak bunu 1060 lı kasalara 20 yazıp pazarlık yok diyenler dolu. Tam olarak buradaki gibi yapacağım gözüme kestirdiğim ürünü favoriye atıp bekleyeceğim.
  11. AK47

Müsait olunca haberleşelim yoldaş 1786545263 Konuyu inceleyeyim 1786545284 Eyvallah bakacağım o modellere
  12. AK47

Valla içimden geçen amd zaten ama bakalım. 5600 ün intel karşılığı hangi model oluyor tam olarak ona da bakayım
  13. AK47

İntel daha mı uygun ikinci elde AMD den
  14. AK47

Peki işlemci bazında inteli değerlendirmeli miyim? Değerlendireceksek hangi modele bakmam gerekiyor
  15. AK47

Valla hocam ddr5 düşündüm ama Ram fiyatları çok yüksek. Bir de düğün işim var o yüzden çok yatırım yapmak istemiyorum minimum bütçeyle bir ddr4 sistem benim işimi görür gibi çünkü cs lol tarzı takılacağım akşamları birkaç saat. Zaten evlendikten sonra bu toplayacağımı hanıma veririm o zaman...
  16. AK47

Arc ekran kartı için b550 anakart lazım sanırım rebar desteği gibi bir mevzu var o yüzden b550 bakıyorum B550 anakartlarda rebar var diye biliyorum. Zaten çok aaa oyun oynayan biri değilim genelde fps cs lol tarzında işten gelince kafa dağıtmalık hesabı.
  17. AK47

Selamlar, yakın zamanda tek tek acele etmeden ikinci el bir kasa toplayacağım. Amacım olabildiğince minimum fiyatlardan ürün almak. Aklımda kabaca şu var, R5 5600 Arc B580 B550 anakart 32 ram 1 tb ssd Şimdi bunların hepsini ikinci el kovalayacağım için ve malum durumlarda ikinci eller...
  18. AK47

Çözüldü✓ Param Güvende ile Laptop Satılır mı

Doğru, bizim insanımızda ikinci el kültürü yok. Avrupada çok yaygın ikinci el kültürü
Geri