Arama sonuçları: *

1. K

Yabancı Öğrenciyim Ne Yönde Tercih Yapmalıyım?

Bende şu an o şekilde düşünüyorum hocam. Yinede tercih olarak pc yi başa yazarım tutması zor ama şansımı deneyeyim. Öbür türlü almanca edebiyat okumak en mantıklısı gibi duruyor.
  2. K

Ya hocam zaten yazılım konusunda hep şüpheliydim benim hep tek istediğim oyun yapmaktı ama ben yazılım mezunu olsam bile tek yapacağım iş o olmayacak ve işimden keyif almayacağım. En azından ana dilimi kullanırım bölümü de nispeten kolay bitirip ekmeğini yemeğe çalışırım. Araştırdığıma göre iş...
  3. K

Öncelikle selamlar. Ben alman vatandaşıyım ve bu yıl tryös 1 sınavına girdim ve yeterince çalışmadım. Bu yüzden 280 puan aldım. Benim hep hedefim ekim ayında olan ikinci sınava hazırlanmaktı bu sınava zaten 0 çalışma ile denemek için girdim. Ama gelen değişiklik ile ekim ayında sınava girsek...
  4. K

7500f İÇİN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

Tamamdır hocam çok sağolun. 1747339216 Tamam. Herkese çok teşekkür ederim hocam. Hava soğutucu işi biraz daha aklıma yattı. Herkese tekrardan teşekkür ederim
  5. K

Max 5k 5.5k falan çıkar hocam. 1747338817 Peki bu hava soğutucu iyi mi hocam
  6. K

Peki sıvı soğutucu alırsam hangisini tercih etmeliyim hocam.
  7. K

Öncelikle selamlar Bu iki soğutucu arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim. Hava soğutucu kullanımı daha rahat deniliyor ama sıvı soğutucu performans olarak daha iyi ama bozulmaya daha yatkın diye biliyorum...
  8. K

2k bütçeyle hangi soğutucuyu almalıyım ?

Aynen hocam bencede en mantıklı seçim dediğiniz gibi olur. Yorumlarda benimle aynı işlemciyi kullanan kişilerin yorumlarını okudum ısı değerleri arasında büyük fark vardı. Büyük ihtimalle boyut olarak sığarsa bu soğutucuyu alacağım. Teşekkürler
  9. K

Bu bütçe için mükemmel o zaman. O değeleri görsem gayet memnun olurum. Sıvı soğutucuya gereksiz para harcamaya gerek kalmaz.
  10. K

Tamamdır hocam teşekkürler. Soğutma olarak sıvı soğutmalarla neredeyse aynı değerleri veriyor diye yorunlar okudum işimi fazlasıyla görür
  11. K

Yorumlarına falan baktımda herkes çok memnun gibi. Büyük ihtimalle onu alırım.
  12. K

Tamamdır anladım onu seçeceğim o zaman. 1740325222 Hocam şöyle söyliyim ben 3 yıl önce pc dizecektim indirimde diye thermaltake th360 sıvı soğutucusunu aldım. Daha sonra bazı sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kaldım. Bu yıl pc yi dizdikten sonra ısı değerleri hep boşta 50 oyunda 65-70...
  13. K

Yani ne kadar bakır boru o kadar soğutma mı oluyo. Anladım hocam sağolun.
  14. K

Öncelikle selamlar. Yaklaşık 6 aydır ryzen 5 7500f işlemcimi 360mm sıvı soğutmayla kullanıyordum ama değerler normal değildi. Boşta 60 oyundayken 90 derecelerde takılıyordu. Bu yüzden soğutucuyu söktüm ve yeni soğutucu almaya karar verdim. 2K bandında bütçem var. Şu iki soğutucu arasında...
  15. K

Yardım Ryzen 5 7500f sıvı soğutmaya rağmen aşırı ısınıyor yardım

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Son bişey sormak istiyorum soğutucu hiç kullanılmadan kutusunda uzun süre beklerse pompa falan zarar görür mü
  16. K

Hocam şöyle söyliyim ben 3 yıl önce falan soğtucuyu sistem dizcem diye almıştım ama kuramadım. Şimdiye nasip oldu hani kutu 0 durumda bekledi o halde beklerken dediğiniz yaşanmış olabilir belki. Daha ilk kullanımımdı
  17. K

Hocam bence en mantıklı hareket soğutucuyu değiştirmem olur. Bütçem olursa tekarar sıvı alırım olmazsa hava soğutucu alırım. 1740175551 Ama jelatini bırakmadığımdan eminim 1740175614 Aldığım montaj kiti corsairin kiti olması lazım hocam am5 yükseltici olarak mı ne geçiyordu
  18. K

Tamamdır hocam anladım. Belki benim yaşadığım problemi azda olsa o durum etkiliyor olabilir. Ama her türlü soğutucunun sıkıntılı olduğu ortada
  19. K

Silikon kalitesini anlayabileceğim bişey var mı? Pek bi bilgim yok o konuda
  20. K

Tamamdır hocam anladım pardon yanlış anlamışım ben olayı.
Geri