Arama sonuçları: *

• Users: Seat
  • Order by date
  1. S

windows 10 dosya izin yok

daha önce acılan fotorafların şimdi bu hatayı veriyor yardımcı olabli 1727981637 windows 10 youtubedeki videoların hepsini izledim ve yetki veremedim dosyalarıma lütfen yardımcı olablirmisiniz
  2. MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı

MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı

2 haftalık uyguna başka kart bulduğum için satılık ilgilenen varsa yardımcı olurum
  3. S

Yardım Acil Vdsl 2 modem Önerisi

direk aldım çok teşekkürler
  4. S

1000
  5. S

vdsl 2 modem ihtiyacım var evinde kullananlar bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi
  6. S

Vdsl 2 modem arıyorum

vdsl 2 modem önerir misiniz fiyat performans sorun yaşatmıcak en az 4 portlu 1682534624 hiç kimsenin önerisi yok mu evinde kullandığı memnun kaldığı
  7. S

🔥İndirim 7 Aralik 00:00 Vi̇dyodan İndi̇ri̇mleri̇ 🔥🔥

az önce oral-B diş fırcasını satışa açtılar sepete ekle diyorsun eklenmiyor satın al diyorsun hata veriyor canlı yayındada 2 3 tane botlar aldık biz diyip alanlar olmuş stok bitmiş diyin yayını kapatıyorlar
  8. S

🔥İndirim 7 Aralik 00:00 Vi̇dyodan İndi̇ri̇mleri̇ 🔥🔥

Emin olun kimse hiç bir şey alamadı hepsi reklam dikkat çekmem için siteyide kendileri yavaşlatıp kısıtlıyor
  9. S

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

kablosuz kulaklık arıyorum android telefonum için kaliteli fiyat performans
  10. S

Sıfır Iphone 11 mi İkinci el Iphone 12 mi ?

telefonun işlem görmediğinede dikkat et şarj kısmının sağ ve sol yanındaki civatalar dan anlaşılır
  11. S

Monster laptop 12000 TL'ye alınır mı?

herhangi bir arızası yoksa alınır
  12. S

Yenilenmiş iphone 11 256 gb

sahibinden ve letgo tarzı konumuna yakın satıcılara bak daha uyguna bulursun 128 gb yeterli olur
  13. S

Yenilenmiş iphone 11 256 gb

alınır bu aradan ben 128 gb kullanıyorum telefonumda hiç bir şey silmeme rağmen hala dolduramadım
  14. S

(GÜNCEL) F/P ~1500₺ civarı wireless oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?

https://www.itopya.com/logitech-g-g435-lightspeed-beyaz-kablosuz-oyuncu-kulakligi_u15151 az önce bir arkadaşımız paylaşmış fiyatı çok bi bak istersen
  15. S

Yardım Ram Alcam Fakat Siteyi Bilmiyorum

bu kasım ayında aldın aldın yoksa üzülen sen olursun daha önce alışveriş yaptın bir sorun yaşamadım
  16. S

A101 den Apple 20 W şarj aleti alınır mı

Aldım beyler sağolun, alırım bi hayırlı olsun 😄
  17. S

A101 den Apple 20 W şarj aleti alınır mı

A101 350 tl Orjinal Apple 20W şarj aleti satıyor sizce alınır mı daha uyguna bulabilir miyim ?
  18. S

SSD takılı olmasına rağmen windows geç acılıyor

bu video sayesinde pc acılma süremi 15 sn kadar düşürdüm boot menüsünden fast boot özelliğini enabled yaptım. 15 sn den daha erken acılır mı bilmiyorum sistemim pekte yeni sayılmaz 15 sn benim icin yeterli yardımlarınız için saolun arkadaşlar
  19. S

sorunu bir türlü bulamadım ssd sıfır aldım samsun evo 860 500gb kullanıyorum sadece acılış süresinde sıkıntı var
  20. S

30 35 sn arası
Top Bottom