Arama sonuçları: *

• Users: HZT4
  • Order by date
  1. H

Iphone 12 ile dış ekranı çatlak s22 ultra takas edilir mi?

Araştırmamı yaptım, Bu linkteki servise göndereceğim sadece dış ekran değişecek temiz bir servise benziyor ve 6 ay garanti sunuyor. Fiyat 2500TL.
  2. H

sadece dış cam değişecek ekran orjinalliğini koruyacak yani.
  3. H

Öncelikle hepinize merhaba, üç aydır kullandığım iPhone 12'min arka kamerası değişmiş ekranı ve kasada hatırı sayılır çizikler var ve artık çok sıkıldım. Gerek 64 GB depolamadan gerek 60 Hz ekrandan gerek iOS ekosisteminden yeni bir Android telefona geçmek istiyorum ve S22 Ultra'da karar kıldım...
  4. H

GİGABYTE G7 MF alınır mı?

Maalesef peşin fiyatına 4 taksit olduğu için bu siteye bakıyorum 3 taksitle alamıyorum.
  5. H

GİGABYTE G7 MF alınır mı?

Bahsettiğim laptop bu gerek fiyatıyla gerek peşin fiyatına taksit imkanıyla baya ilgimi çekti,ne düşünüyorsunuz?
  6. H

Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs Monster Abra A5 16.7

Arkadaşlar merhaba,2.el olarak bu iki laptop arasında kararsız kaldım. Lenovo'nun RAM'i 16 GB yapılmış. Lenovo'nun kutusu ve tüm kutu içeriği mevcut hangisi doğru tercih olur? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Lenovo: 16 GB Dual channel 2400 MHz DDR4 RAM. R5 5600H işlemci. 75W GTX 1650...
  7. H

Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs Monster Abra A5 16.7

Arkadaşlar merhaba,2.el olarak bu iki laptop arasında kararsız kaldım. Lenovo'nun RAM'i 16 GB yapılmış. Lenovo'nun kutusu ve tüm kutu içeriği mevcut hangisi doğru tercih olur? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Lenovo: 16 GB Dual channel 2400 MHz DDR4 RAM. R5 5600H işlemci. 75W GTX 1650...
Geri