Arama sonuçları: *

1. 1

Epic Gamesten Gta 5 aldım türkçe yama kursam herhangibir sıkıntı çıkar mı

Peki sonra yeniden türkçe yamayı silip girdim olur mu
  2. 1

Epic Gamesten Gta 5 aldım türkçe yama kursam herhangibir sıkıntı çıkar mı

Başlıktada yazdıgım gibi Epic Gamesten Gta 5 aldım türkçe yama kursam herhangibir sıkıntı çıkar mı
  3. 1

Gtx 1050 Ti Cs 2 De 90 Dereceleri Görüyor

hayır 1764961133 galiba yapamadım hocam
  4. 1

Grizzly Kryonaut evde vardı bunu kullandım
  5. 1

video izleyerek kendim yaptım :D
  6. 1

Bakım yeni yapıldı termal macun değilti
  7. 1

Gtx 1050 Ti Cs 2 De 90 Dereceleri Görüyor Normal mi Bu Sıcaklık Bana Anormal GİBİ Geldi
  8. 1

TurkersMP ye Kayıt Olamıyorum

steam ile kayıt olmaya basıyorum ama (Son kayıt denemeniz başarısız oldu: Steam kullanılamıyor veya meşgul olabilir veya Topluluk profiline erişilemiyor olabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.)diyor topluluk profilimde herkese açık sorun nedir ?
  9. 1

Sürekli Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Hocam bu sistemde 13 gb ssd var o ssd de de optane denen bir teknoloji var bir program sayesinde ssd yi ram olarak kullanıyorum normalde 8 gb suanda ssd de ram olarak kullanılıyor toplamda 24 gb
  10. 1

hocam 1 gündğr kullanıyorum bilgisayarı çok teşekkür ederim 1 kere bile mavi ekran vermedi <3
  11. 1

Hocam dediklerinizi harfiyen uyguladım şimdi test edeceğim herhangi bir şey olursa yazarım gene
  12. 1

altta ki herkes açık galiba 1764542853 minidump.rar bu linkten deneyin birde minidump
  13. 1

yaptım ama oldumu bilmiyorum https://drive.google.com/file/d/1BLypxVlA-TRYidvKYhZ_a9MVafTJFd4Q/view?usp=sharingminidump
  14. 1

Daha öncden hiçbirşey yoktu yeniden başlattım şimdi sürekli mavi ekran veriyor Cs 2 giriyorum cs 2 çöküyor valorant giriyorum valodant çöküyor ne yaparsam yapayım düzelmedi de
  15. 1

Cs 2 sürekli çöküyor

Sistem özelliklerim Gtx 1050 Ti 4Gb İntel İ5 8400H 2.30 GHz (Arada 4 GHz Görüyor) 24 Gb 1333MHz Ram 1 Tb Ssd Daha önceden 100-120 fpslerde oynayabiliyordum şimdi ise sürekli çöküyor ne yapmam lazın
Geri