Arama sonuçları: *

1. F

Qbittorrent nereden nasıl indirilir?

Gerçekten mi Twitter @metehan1905_
  2. F

Nereden bilgi alabilirim peki.
  3. F

Arkadaşlar yakın zamanda god of war 2018 bitirdim. Oyun çok sardı ben de God of war Ragnarök almak istedim. Steam yaz indirimlerini bekledim fakat benim için hâlâ çok pahalıydı bu kadar param maalesef yok. Bu zamana kadar bütün oyunları parasıyla satın aldım ilerideki oyunları da fiyatını...
  4. F

Lenovo legion R24e bozuldu

Tüketici Hakem heyeti malesef çok uzun sürüyor eğer düzeltemezsen yol yakınken para iadesi iste para iadesi yapmazlarsa değişim talep et tekrardan ya da tüketici hakem heyetine şikayette bulun ürün böyle yolluyorlar bozuk yolluyorlar bozuk ben de para iadesi istiyorum lütfen diye. Ben tüketici...
  5. F

Benim monitörüm Samsung ODYSEY bu tarz bi arıza olmuştu. Menülerde gezmiştim 30 dk bir şey yapmıştım olmuştu ama hatırlamıyorum inan rastgele bir şeyler yaptım
  6. F

Anladım hocam. Belki değiştirdik diyip değiştirmemişlerdir ya da başka tarz bi arıza vardır. Monitörün altındaki çıkıntıdan menülerde gez menüleri kurcala. Sonra varsa elinde televizyona vs tak . Kabloyu çıkar üfle . Elimden gelen tavsiyeler bu kadar .
  7. F

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

kral kart bilgilerini girdikten sonra mı bekldin yoksa sepette mi?
  8. F

Değişim talep et kabul etmezlerse Tüketici Hakem Heyetine uzun uzun detaylı detaylı yaz hiç bir ayrıntıyı atlama 6 ay sonra kazanırsın. 6 ay uzun süre olduğu için ilk başta direkt onlardan değişim iste. Tüketici hakem heyetine yazacağın dilekçeyi de chat gpt'ye hazırlat promptu da vereyim. "...
  9. F

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Gene aynı mouse mi indirime girecek değmez o zaman bu kötü ya
  10. F

ya olum sepete ekleyene kadar stok bitiyor bu ne
  11. F

Amazondaki laptop gerçekten alınır mı? AcerTravelMate

https://www.mediamarkt.at/de/search.html?query=laptop&filter=currentprice:300-450 şuan da Avusturya'nın MediaMarkt'ında geziyorum bulamadım. Ya acele etmek istemiyorum aslında amacım Erasmustayken laptop almaktı fakat bu fiyata bunu görünce vazgeçtim
  12. F

Dostum teşekkkür ederim. Yakın bir zamanda Avrupa'ya gideceğim gitmişken teknolojik ürün alırım diye düşünüyordum. Laptop da alacaktım fakat 400 500 euroya çok iyi bir şeyler göremedim özellikle laptop konusunda telefonlardaki gibi fiyat farkı yok. Bu fiyata sence Avrupa'da daha iyi alabilir...
  13. F

Arkadaşlar bugün Amazon'da öyle gezerken Bu laptopu buldum epey linki: https://www.epey.com/laptop/acer-travelmate-p4-14-tmp414-53-7655.html Amazon linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPJ76B4Q?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Özelliklerine baktığımda bana çok...
  14. F

The Witcher 3 belli bir süre sonra fps düşüyor

Bu konuyla alakalı mı bilmiyorum ama bazen LOL de anlık fps donmaları oluyor mesela 200 e sabitli bir şekilde oynuyorum tak diye 20 ye düşüyor geri 200 oluyor ama 30 dakikalık bir oyunun sadece 20 saniyesinde oluyor 3-4 defa oluyor ve bir daha yaşamıyorum. Sistem yeni yol yakınken garantiye...
  15. F

Sıcaklık değerlerini yazdım. Bence bu ısınma sayılmaz ama bilmiyorum
  16. F

Arkadaşlar sistemimrtx 4060 PNY. AMD Ryzen 5 5600X. 16 GB RAM. Daha alalı 3-4 ay oldu The Witcher 3 oynarken 80-90 FPS'lerle başlıyorum yüksek ayarlarda bir yarım saat sonra falan 30-40 FPS oluyor. MSI Afterburner ile aldığım değerleri yazıyorum. ( 30 dk sonunda) CPU 77-78 derece. GPU 66-68...
  17. F

Yeni almış olduğum sistemde görüntü kalitesi düşük grafik problemi

Bu yaz üniversiteye gidiyorum gittiğim şehirde alacağım taşıma olayı zor biliyorsun monitörün fakat 2-3 ay beklemek istemiyorum. Ben ince hesaptan 3 ay sonra bu sorun için yazsam değişim sağlarlar mı? Sonuçta 2 yıl garantisi var ve benden kaynaklı değil? 1720642182 Bir de dostum şimdi bilgisayar...
  18. F

Yeni almış olduğum sistemde görüntü kalitesi düşük grafik problemi

Ben bunu alalı 1-2 yıl oluyor fiyatı hatırlamıyorum ama 600 tl felan olması lazım. Monitörde sorun arama düşüncem şundan kaynaklı bu bilgisayarı almadan önce rx 550 4 gb li bir ekran kartım vardı o ekran kartında da bu görüntü sorununu yaşıyordum. the Witcher 3 gibi oyunlarda zaten 30 fpsi...
Geri